Kitsui Generation 3 Colla melambatkan process penuaan kulit.

11:02 PM


Generation 3 Colla | Setiap orang mahukan kulit wajah sentiasa muda dan anggun walaupun usia sentiasa meningkat. Korang boleh menjadi salah seorang daripada mereka! Bagaimana caranya? Jom ketahui rahsia kulit yang cantik dengan KITSUI ™ Generation 3 Colla. Sejujurnya penuaan adalah process yang wajib dialami untuk setiapmanusia namun dengan pengambilan kolegen berterusan  mampu melambatkan process penuaan kulit. 


Selain itu, KITSUI ™ Generation 3 Colla merupakan jalan penyelesaian kepada masalah kulit, masalah otot, masalah pigmentasi, bintik-bintik hitam dan kusam. Mungkin ada yang ragu-ragu tentang supplement kecantikkan yang banyak terdapat di pasaran. Namun jenama Kitsui selamat diminum dan No 1 Most Trusted Beauty Beauty Functional Drink. Untuk pengetahuan korang, Kitsui dimiliki oleh syarikat Gemini Beauty Resources (M) Sdn. Bhd.


Ia ditubuhkan pada tahun 1996 dengan pasukan pakar pemakanan tempatan. Tumpuan awal syarikat adalah menyediakan khidmat kaunseling pemakanan untuk merawat pelbagai keadaan kesihatan. Namun kini Kitsui menawarkan produk penjagaan kecantikkan dan kesihatan mengunakan pelbagai jenis ekstrak dan bahan semulajadi yang berkualiti dari seluruh dunia. Kitsui menawarkan jamin bagi setiap produk keluarannya.


Setiap kotak mempunyai 15 bungkus . Dihasilkan daripada ramuan semula jadi dengan saiz bungkusan 15 bungkus x 15 gm. Simpan ditempat dingin dan kering supaya produk tidak mudah rosak. Bahan utama dalam Kitsui adalah Fruktos, Serbuk Lemon, Maltodekstrin, Kolagen Peptida, Omega 3, Acid Sitrik, Perisa Nenas yang dibenarkan, Guar Gum, Acid Ascorbic, Trikalsium Fosfat dan Astaxanthin. 


Cara Pengambilan senang sahaja campurkan 1 paket Kitsui Generation 3 Colla ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebelum sarapan atau sebelum tido. Ika pilih sebelum Tido. Boleh diamalkan 1 sachet sehari . Minum banyak air sepanjang hari untuk kesan terbaik. Sedap betul Urmpp!. Rasanya sedikit manis buah sangat sedap di minum begitu sahaja. Opps lupa nk citer,Kitsui Generation 2 Collagen telah upgrade kepada Kitsui Generation 3 Colla tetapi Kitsui Generation 3 Colla masih menggunakan bahan-bahan yang sama begitu juga dengan fungsinya masih sama.


Kelebihan yang lain kalau korang minum secara berterusan adalah, ia mampu:
Merangsang pembentukan kolagen kulit
Mengatasi "stretch mark"
Mengatasi masalah kulit berminyak
Menyelesaikan masalah nada kulit yang tidak sekata
Selesaikan kedutan halus
Selesaikan masalah kulit kering
Buang parut jerawat
Mudah bangun awal.
Melambatkan proses penuaan
Kulit lebih lembab dan berseri 
Rambut sihat dan kuku yang cantik Jika korang berminat untuk dapatkan produk rangkaian Kitsui, boleh dapatkannya dengan segera di Watsons, Guardian ataupun secara online di website mereka. Untuk maklumat lanjut boleh layari:

Web : KITSUI
Facebook : KITSUI
Instagram : KITSUI

You Might Also Like

0 comments