Kitsui Korean Whitie untuk wajah lebih cerah dan anjal.

11:52 PM


Kitsui Korean Whitie Teringinkan kulit yang lebih cerah umpama artis Korea seperti kumpulan Twice? Kitsui Korean Whitie adalah jalan penyelesaian yang selamat.  Kitsui Korean Whitie merupakan minuman kolagen yang dirumus khas untuk menyelesaian masalah pigmentasi, bintik-bintik hitam dan kulit kusam dan mampu memberikan kulit wajah satu tona lebih cerah. Kitsui dimiliki oleh syarikat Gemini Beauty Resources (M) Sdn. Bhd . Ia ditubuhkan pada tahun 1996 dengan pasukan pakar pemakanan tempatan. 

Kitsui Korean Whitie
Tumpuan awal syarikat adalah menyediakan khidmat kaunseling pemakanan untuk merawat pelbagai keadaan kesihatan. Namun kini Kitsui menawarkan produk penjagaan kecantikkan dan kesihatan mengunakan pelbagai jenis ekstrak dan bahan semulajadi yang berkualiti dari seluruh dunia. Kitsui menawarkan jamin bagi setiap produk keluarannya.


Bahan utama dalam Kitsui Korean Whitie adalah Camu-Camu, acerola, mixberries extract, Maltodextrin, Peptida Kolagen Marine, dan ascorbic asid.  Rasanya tawar kerana BEBAS GULA, 100% Sugar Free. Untuk korang yang mempunyai penyakit kencing manis atau diabetes ,jangan risau korang boleh minum namun dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu ye. Pada yang tiada sebarang penyakit korang boleh campurkan dalam minuman dan makanan kegemaran korang seperti kopi, teh, sup, yogurt dan sebagainya


Kelebihan  KITSUI ™ Korean Whitie
-Bertindak sebagai penuaan anti
-Mencerahkan kulit muka
-Menganjalkan kulit
-Melindungi jerawat Bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti jerawat, jerawat, parut, liang terbuka, kulit yang kusam dan gelap
-Menghapus bintik-bintik atau bintik-bintik hitam pada badan dan muka



Shaker ini diberikan secara percuma untuk korang. Memudahkan korang sukat semasa penyediaan dan  pengambilan Kitsui Korean Whitie.


Cara pengambilan. Ambil sebelum sarapan atau sebelum tidur. Ika lebih suka minum Kitsui Korean Whitie sewaktu pagi. Camput  1 sachet Kitsui Korean Whitie (5gram) dan masukkan kedalam 80ml air suam. Goncang sehingga larut dan minum serta merta selepas penyediaan.


Korang boleh direct minum shaker atau tuang ke dalam cawan.  Untuk result yang maximum, minum air kosong secukupnya sepanjang hari.


Dalam satu kotak mempunyai 17 sachet. Harga yang ditawarkan RM38.80 Murah dan berpatutan uolls. Jadi selama 17 hari Ika minum Kitsui Korean Whitie secara berterusan. Secara adilnya Ika rasa satu kotak tidak boleh memberikan Ika kulit cerah bak snow whitie girls! Namun kulit Ika bertambah seri. Seri tu penting tahu. Baru orang tengok muka kita terasa sejuk hati dia. :D

Pengambilan berterusan mungkin boleh merealisasikan Impian korang untuk mendapatkan kulit yang cerah dan kulit muka lebih terasa lebih anjal.   Rata-rata pengguna Kitsui Korean Whitie menggunakan minimum 3 kotak ke atas secara berterusan baru boleh melihat kesan tona wajah lebih cerah. Jangan lupa minum air secukupnya tahu! Opps lupa nk citer,Kitsui Korean White telah upgrade kepada Kitsui Korean Whitie tau. Tetapi Kitsui Korean Whitie masih menggunakan bahan-bahan yang sama begitu juga dengan fungsinya masih sama. Malahan lagi cuba tengok testimoni di Instagram Kitsui. Ada pengguna yang tengah sunburn, try minum dan menurut kata testimoni itu ia mengurangkan sunburn muka beliau dengan cepat. Wahh

Jika korang berminat untuk dapatkan produk rangkaian Kitsui, boleh dapatkannya dengan segera di Watsons, Guardian ataupun secara online di website mereka. Untuk maklumat lanjut boleh layari:

Web : KITSUI
Facebook : KITSUI
Instagram : KITSUI


You Might Also Like

22 comments

  1. rasanya brand ni macam da agak lama juga dalam pasaran kan ? kena mula da start amalkan kolegen.. baru kulit muka lawa =D

    ReplyDelete
  2. ada jugak niat nak try tapi bila masuk watson takbeli yang ni terbeli benda lain :')

    ReplyDelete
  3. Murahnya??!
    Korea lead dah ekk dlm suplemen and make up gini. Rata2 review byk korean product now ni.
    Aida ada juga consume a product, aida prefer num before tido :)

    ReplyDelete
  4. Kali pertama saya tahu ada produk kecantikan yang boleh dicampur dengan minuman berkefen.nanti nak cari kat watson la

    ReplyDelete
  5. Wah!! Nak kulit anjal.. harga pun berpatutan.. nak beli juga la.. terima kasih atas perkongsian ya.. love it

    ReplyDelete
  6. Putih la lepas ni hehehe.Make sure banyakkan minum air ye.Kolagen memang bagus untuk badan.Selain membantu memutihkan badan,kolagen banyak khasiat lain.

    ReplyDelete
  7. Brand kitsui ni dah banyak kali jugak saya dengar. Bila dengar nama dia saya agak macam dari korea atau jepun. Rupanya dari korea. So far memang barang dari korea ni terutamanya barang kosmetik memang berkualiti

    ReplyDelete
  8. wah....sis pun nak cantik jgk lah, dulu ada pernah guna jgk product local macam ni tapi tak berkesan plak, ingt nanti nak cuba yang ni plak...

    ReplyDelete
  9. glad you share this as been looking for sachet type like this. Now can check out website for more detail.

    ReplyDelete
  10. Macam best je supplement korean white daripada kitsui ni. Dalam bentuk sachet senang nk minum. Nanti nk try lah.huhuhu

    ReplyDelete
  11. Ramai juga bg feedback kata kitsui sgt bgus.. Sbb kitsui pon dh masuk drugstore watsons & guardians.. So terjaminlah keselamatan nk mkn.. Nnti wawa nk riki2 harga la..mmg tgh cri minuman tmbhn ni..

    ReplyDelete
  12. Dulu I minum gak supplement camni. But now serious dah malas. Kitsui sounds good and help improve skin.

    ReplyDelete
  13. Nad pernah minum whitening kitsui dengan pimples..memang best..minum masa pregnant, naak keluar putih..hahaha..ada produk kitsui ni yang boleh diminum waktu pregnant..ada yang tak..

    ReplyDelete
  14. Nampak sedap jer Supliment Kitsui Korean White ni... bagus untuk kulit muka yea.. bolehlah cuba nanti peringkat usia macam sy ni kena kawal macam-macam

    ReplyDelete
  15. Tak pernah lagi brand ni. Tapi biasanya minuman ni mmg bagi efek cepat juga. Tapi
    Kena minum secara konsisten

    ReplyDelete
  16. Murah betul tu dan ia satu pelaburan yg berbaloi utk kulit wajah yang cerah dan berseri. Tp nk istiqamah tu yg malas 😅

    ReplyDelete
  17. maca best produk Kitsui Korean White ni. nak putih macm orang korea , boleh la try. Manfaat yer pun bagus untuk kulit

    ReplyDelete
  18. selamat di minum semasa hamil ya, tahniah. Boleh lah amalkan sama sama supaya anak dan baby dalam rahim dapat khasiatnya

    ReplyDelete
  19. Tak pernah cuba produk ni lagi. Supplement ni dalam pack kecil, senang nak bawa dan bancuh kat mana-mana kan.

    ReplyDelete
  20. menarik produk ni, saya pon sedang cari produk sesuai untuk putihkan kulit, macam boleh cuba je. nanti nak survayla pasal produk ni lagi

    ReplyDelete
  21. kolagen penting nak kulit sihat cantik. kena mula amalkan dari skrang =D

    ReplyDelete
  22. Umur dah meningkat memnag patut kena consume colagen kan. Pernah gak consume Kitsui ni. Lama stop kena consume balik nampaknya

    ReplyDelete