Kitsui Korean Whitie untuk wajah lebih cerah dan anjal.

11:52 PM


Kitsui Korean Whitie Teringinkan kulit yang lebih cerah umpama artis Korea seperti kumpulan Twice? Kitsui Korean Whitie adalah jalan penyelesaian yang selamat.  Kitsui Korean Whitie merupakan minuman kolagen yang dirumus khas untuk menyelesaian masalah pigmentasi, bintik-bintik hitam dan kulit kusam dan mampu memberikan kulit wajah satu tona lebih cerah. Kitsui dimiliki oleh syarikat Gemini Beauty Resources (M) Sdn. Bhd . Ia ditubuhkan pada tahun 1996 dengan pasukan pakar pemakanan tempatan. 

Kitsui Korean Whitie
Tumpuan awal syarikat adalah menyediakan khidmat kaunseling pemakanan untuk merawat pelbagai keadaan kesihatan. Namun kini Kitsui menawarkan produk penjagaan kecantikkan dan kesihatan mengunakan pelbagai jenis ekstrak dan bahan semulajadi yang berkualiti dari seluruh dunia. Kitsui menawarkan jamin bagi setiap produk keluarannya.


Bahan utama dalam Kitsui Korean Whitie adalah Camu-Camu, acerola, mixberries extract, Maltodextrin, Peptida Kolagen Marine, dan ascorbic asid.  Rasanya tawar kerana BEBAS GULA, 100% Sugar Free. Untuk korang yang mempunyai penyakit kencing manis atau diabetes ,jangan risau korang boleh minum namun dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu ye. Pada yang tiada sebarang penyakit korang boleh campurkan dalam minuman dan makanan kegemaran korang seperti kopi, teh, sup, yogurt dan sebagainya


Kelebihan  KITSUI ™ Korean Whitie
-Bertindak sebagai penuaan anti
-Mencerahkan kulit muka
-Menganjalkan kulit
-Melindungi jerawat Bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti jerawat, jerawat, parut, liang terbuka, kulit yang kusam dan gelap
-Menghapus bintik-bintik atau bintik-bintik hitam pada badan dan mukaShaker ini diberikan secara percuma untuk korang. Memudahkan korang sukat semasa penyediaan dan  pengambilan Kitsui Korean Whitie.


Cara pengambilan. Ambil sebelum sarapan atau sebelum tidur. Ika lebih suka minum Kitsui Korean Whitie sewaktu pagi. Camput  1 sachet Kitsui Korean Whitie (5gram) dan masukkan kedalam 80ml air suam. Goncang sehingga larut dan minum serta merta selepas penyediaan.


Korang boleh direct minum shaker atau tuang ke dalam cawan.  Untuk result yang maximum, minum air kosong secukupnya sepanjang hari.


Dalam satu kotak mempunyai 17 sachet. Harga yang ditawarkan RM38.80 Murah dan berpatutan uolls. Jadi selama 17 hari Ika minum Kitsui Korean Whitie secara berterusan. Secara adilnya Ika rasa satu kotak tidak boleh memberikan Ika kulit cerah bak snow whitie girls! Namun kulit Ika bertambah seri. Seri tu penting tahu. Baru orang tengok muka kita terasa sejuk hati dia. :D

Pengambilan berterusan mungkin boleh merealisasikan Impian korang untuk mendapatkan kulit yang cerah dan kulit muka lebih terasa lebih anjal.   Rata-rata pengguna Kitsui Korean Whitie menggunakan minimum 3 kotak ke atas secara berterusan baru boleh melihat kesan tona wajah lebih cerah. Jangan lupa minum air secukupnya tahu! Opps lupa nk citer,Kitsui Korean White telah upgrade kepada Kitsui Korean Whitie tau. Tetapi Kitsui Korean Whitie masih menggunakan bahan-bahan yang sama begitu juga dengan fungsinya masih sama. Malahan lagi cuba tengok testimoni di Instagram Kitsui. Ada pengguna yang tengah sunburn, try minum dan menurut kata testimoni itu ia mengurangkan sunburn muka beliau dengan cepat. Wahh

Jika korang berminat untuk dapatkan produk rangkaian Kitsui, boleh dapatkannya dengan segera di Watsons, Guardian ataupun secara online di website mereka. Untuk maklumat lanjut boleh layari:

Web : KITSUI
Facebook : KITSUI
Instagram : KITSUI


You Might Also Like

0 comments