Red Chef Spicy Sakura Prawn Noodles

2:02 PM

Red Chef Instant Noodle | Weekend guys! I don’t feel like cooking any meals, I just wanna lay in my bed for a long rest. Hungry? Yes! for sure. I just want to eat something quick. Grab 1-2 packs of instant noodles and I’m good to go. It’s hard to get bored of eating instant noodles. Because it has a lot of flavors to choose. From normal Curry flavor to Mee goreng, asam laksa ,tom yam and many more. So I wanna try new brand Red Chef Spicy Prawn Soup Noodle And Green Tom Yam Soup Noodle.

Red Chef instant noodle

Red Chef instant noodle

Four flavors to choose from but I suggest Red Chef Red Chef Spicy Prawn Soup Noodle And Green Tom Yam Soup Noodle. Moreover, Red Chef Red Chef Spicy Prawn Soup Noodle rated No. 2 in Top Ten Instant Noodles Of All Times by The Ramen Rater! While Green Tom Yam Soup Noodle rated as No. 6 in the list of Top Ten Instant Noodles of All Times by The Ramen Rater.


Red Chef instant noodle



 Exact method of cooking these 2 bowls of Red Chef Spicy Sakura Prawn Noodles:
1. Cook the eggs in boiling water for 7 to 8 minutes.
2. Cook the noodle only in boiling water for 3 minutes, drain and put aside
3. Add one set of Red Chef Sakura Prawn Paste and Seasoning Powder to 300ml of boiling water (based on one packet)
4. Pour the soup on the noodle, peel the cooked egg, cut into halves and garnish
5. Add the garnishing (fried shallots) included in Red Chef Sakura Prawn Noodle
6. Enjoy you lunch girl!


Red Chef instant noodle



The green color from the soup is naturally green from natural ingredients such as green chilli, lemongrass, Kaffir lime leaves and lime. Give it a try if you like those green spices. The taste a bit sour and not match my taste buds! Sorry guys!



For me making instant noodles is interesting, there are so many ways to cook.  I don’t like plain soup instant noodles. Too boring for me. I’m usually customizing my instant noodle with anything leftover food yesterday. Trust me! Put your fried chicken or meat inside your instant noodle is heavenly delicious. At least I put an egg inside nah! Ready to go.



Red Chef Red Chef Spicy Prawn Soup Noodle is my favorite you can taste the spicy taste and natural sweet of prawn! With real ingredients and Specially formulated A must instant noodle to try out guys! 1 pack consist of 4pc x 105g .RM12.90 normal price
 
Want to try out? Let checkout AEON (All Outlets) , NSK (All outlets), Billion Supermarkets (All outlets),TF Value (All outlets), The Store ,Pacific Supermarkets , AEONBIG (Selected outlets in KL) ,Wonderful (Penang) ., Gama Supermarket (Penang).

Promotion!! Now can purchase online from Home Deal website (www.homedeal.my) less 15% discount (RM10.90 + with 1 pack of Pesso Mos-no-bite wet tissue for free)

For more info:
Website: www.homedeal.my



You Might Also Like

20 comments

  1. Ya allah ya Allah kenaoa menjejeh sgtbni airliur...
    nampak yummylicious sangat gamba ni semua..
    pedas tu kire pedas gila ke eh or pedas level medium??

    ReplyDelete
  2. ya ampun mee apa ni, tak pernah nampak pun kat pasaran? haruslah pedas nak mati ye tak? k lily lately ni dah tak boleh makan pedas lah

    ReplyDelete
  3. Uihh akak tak tahan pedas sejak dah cecah 30-an ni. Pedas ni kalau makan skit, minumnya bergelen. Kesedapan dah tiada nikmat. Huwwwwaaa.. Kalau makan, confirm pijar bontot memerut.

    ReplyDelete
  4. Never try this before. Boleh try dan cari di Aeon ni. looks tempting sangat. Meleleh air liur tengok red chef spicy sakura prawn ni

    ReplyDelete
  5. Huwaaaaaa...dugaan apekah ini..sedapnya...akak suka..nak pi cari la nanti..tapi satu pack ada 4 jer...dekutnyaaaaaa..bagi la 5 bungkus macam maggi kita kan...kena pi cari gak nanti ni...psstt.....pedas tak?

    ReplyDelete
  6. Produk baru yer ni. Sebab 1st time tengok. Nampak sangat sedap. Tapi harga dia boleh tahan juga yer.

    ReplyDelete
  7. Nampak sedap, teringin nak rasa

    ReplyDelete
  8. Oh this is the nooddle yang sedang cuba.. Nampak macam pedas tapi bila rasa camna ye.. Senang juga nak dapat produk nie ye

    ReplyDelete
  9. Love noodles. Macam ni cara mudah nak sediakan, cepat dan sedap. Tak pernah lagi cuba brand ni, nanti boleh cuba cari dan try .

    ReplyDelete
  10. haven't tried this brand, Ika.
    menarik nyer. i am mee segere lover tau :)
    so far pernah tried few brand. but still melekat dgn maggi hi hi...
    suka try makanan baru. da jadik hobby.

    ReplyDelete
  11. Looks very much like that when we feel other than others try to look very good.

    ReplyDelete
  12. Hmm...sedapnya l mmg suka, l kalau masak instant noodle selalu tambah mcm2 perencah barulah ada selera mkn

    ReplyDelete
  13. Sekarang ni tengah berpantang makan megi. Maklum lah tengah pregnant hehehhe. Tapi rasa nye lepas habis berpantang nanti dan start jaga anak anak sendiri, mungkin terjebak jugak

    ReplyDelete
  14. Huda memang suka mee udang, bila baca prawn noodle ni sedap dengan rasa pedas dan rasa udang, teringin sangat nak try! Wajib beli gak ni. tq for sharing

    ReplyDelete
  15. halal dia tu sangsi lah sis. Setakat huruf ha lam alif lam.

    Halal mana tu? Tak di akui Jakim memang was was lah jadinya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. you see halal dekat packaging pek maggie. Bukan dekat yang di Iklan. You can see more detail about halal certificate dekat website.

      Delete
  16. Nampaknya memang ada cop halal Malaysia, ok lah tu. Mula mula tadi ingatkan tak ada halal. Boleh lah makan tanpa was was kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. you see halal dekat packaging pek maggie.You can see more detail about halal certificate dekat website.

      Delete
  17. Sedap nampak ni. Perasa udang memang kegemaran saya. Tapi untuk usia dah meningkat macam ni kelah beringat. Makan dudang banyak sangat boleh kena gout

    ReplyDelete
  18. 1st time dgr brand ni... warnany menarik je

    ReplyDelete