THE TABLE PENANG, HALAL WESTERN FOOD.

11:00 AM


The Table Penang, I come a few time here with my officemate. Teman sepejabat Ika suka kan Spaghetti disini. Susah hendak jumpa Chinese yang minat Malay food.  Status Halal owner, Malay. Walaupun datang beberapa selepas waktu pejabat, Kami akan order benda yang sama . Mixed grill?? Nama korang jangan tanya kerana Ika tak ingat namanya. 



Masuk sahaja kedai, menu di Cashier. Korang kena order di situ, dah order cari tempat duduk sendiri. Picture Ika rasa tidak sesuai untuk tangkap kerana menu berada berdekatan cashier sambil staff tunggu order dari korang. Ika kurang selesa sedikit  kerana masa untuk pilih menu makanan terlalu limited. Hendak pula orang kat belakang tunggu korang order. So every time here I pick the same thing. No picture to refer. So pepandai la korang imagine ataupun korang refer Instagram mereka or page mereka. Setalam ni ada Lamb Chop, Chicken Chop, meetball, spaghetti dan salad. Harga dalam RM30++ . Mushroom sup ni kita orang order sebab Nampak meja sebelah order . Presentation yang unik. Makan overall ok.


 THE TABLE PENANG
Alamat: No. 27, Carnarvon Street, Georgetown, Penang.
Waktu Operasi: 6 petang - 12.30 malam. Tutup pada setiap Khamis.


You Might Also Like

4 comments

  1. Akak pernah 2x makan kt the table ni ..masa awal2 bukak dlu xdak lg pasta...nnt boleh ajak laki pi makan kt sni kagi lah

    ReplyDelete
  2. sedapnya..terliur lah pulak..heheheh

    ReplyDelete