Wednesday, June 21, 2017

SAFI SYAHLA UNTUK WANITA BERTUDUNG


Syampu untuk wanita bertudung? Semestinya Syampu SAFI Shayla, rangkaian syampu wanita bertudung pertama di Malaysia yang membantu merawat kegatalan kulit kepala dan bau rambut. Ia diperkaya dengan HABBATUS SAUDA yang menghalang pembiakan bakteria untuk menyihat, melindungi dan mencantikkan rambut. Jika  kulit kepala berkeruping dan gatal dengan Syampu SAFI Shayla Itch-Kontrol. Diperkaya dengan Habbatus Sauda dan Minyak Argan agar kulit kepala tidak berbau dan tidak gatal. Gabungan Mentol menyejuk, menyaman dan menyegarkan. 


Tahu tak? Kulit kepala yang tertutup dalam tempoh lama mengundang peluh yang akhirnya berminyak lalu menyumbang kepada masalah kelemumur. Atasinya dengan Syampu SAFI SHAYLA Anti Kelemumur.  Sekarangkan Cuaca panas dan lembap boleh membuatkan rambut menjadi kusam setelah seharian bertudung. Atasinya dengan Syampu SAFI SHAYLA Segar Bermaya. Dirumus khusus dengan Habbatus Sauda serta gabungan Nano Lipid Enhancer dan ZPT, untuk 10X* keberkesanan mengurangkan kulit kepala berminyak agar rambut sentiasa segar Ia juga memberikan haruman sehingga 24 jam agar rambut kekal sihat menawan walaupun seharian bertudung!



Waaa  SAFI Shayla telah memenangi beberapa anugerah seperti Marketing Excellence Awards 2015 dan Effie Awards 2016 di mana SAFI Shayla telah merangkul 3 emas dan 1 perak bagi kedua-dua anugerah tersebut.  Ini membuktikan SAFI Shayla mendapat tempat di hati para wanita bertudung! Pengguna-pengguna setia SAFI Shayla juga mengatakan bahawa #HanyaSAFIShaylaUntukSaya . SAFI Shayla juga menawarkan pek isian semula dikenali sebagai  fleksi pek. Fleksi Pek lebih jimat  dan kualiti standing syampu di dalam botol tetapi lebih jimat! Dengan SAFI Shayla PekFleksi, pengguna boleh mengguna terus, atau digunakan sebagai pek isian semula, atau pun sebagai pek kembara.  Untuk maklumat lanjut sila layari:

YouTube:  https://www.youtube.com/watch?v=PHoGu4vxMws
Facebook:  www.facebook.com/SAFI.MY,
Instagram; @safimalaysia

26 comments:

  1. yang bertudung mmg susah sangat nak jumpa shampoo yg sesuai

    ReplyDelete
  2. I heard of this brand many times but have not try it yet. Look good thou.

    ReplyDelete
  3. Good news for women who wear hijab. Not sure why the other shampoos are not as good but since this has a special formulation, women in tudung should try.

    ReplyDelete
  4. I know I loved these shampoo range more then I originally expected.. they were really good...

    ReplyDelete
  5. I know I loved these shampoo range more then I originally expected.. they were really good...

    ReplyDelete
  6. eh.. this not bad..at least now i know what to buy for my muslim friend as gift. They sure love this - Racheal Foodilifecious

    ReplyDelete
  7. This is really perfect shampoo range for all Muslim friend out there! Looks really good to use!

    ReplyDelete
  8. Wow these are cool haircare products. I wish we have these here in the Phlippines for our Muslimah friends.

    ReplyDelete
  9. Akak suka sangat syampoo ni walau akak free hair..syampoo ni memang pilihan utama..

    ReplyDelete
  10. Suka safi shayla sebab wangi ☺

    ReplyDelete
  11. wahhh boleh nanti suggestkan pada emak dan kakak! but syampu safi shayla memang popular...

    ReplyDelete
  12. wah this shampoo range won so many awards!

    ReplyDelete
  13. Famous jenama ni. Tengok program tv pasal gadis adventure. Bijak marketing dia, produk khas untuk wanita bertudung

    ReplyDelete
  14. Boleh cuba nnt...thanks for sharing

    ReplyDelete
  15. safi sayla memang bagus untuk yang bertudung...saya memang guna syampoo sayla yang warna hijau

    ReplyDelete
  16. Bagus syampu nie... Ada gak terguna 2-3x walaupun tak pakai tudung hahahahha

    ReplyDelete
  17. Fadzi pun pakai juga safi shayla ni sebelum ni. Memang sedap je bila pakai dan rasa cepat masa nak keringkan rambut tu

    ReplyDelete
  18. Shampoo Safi Shayla ni mmg ok, not bad. Tak rasa gatal yg teramat sbb bila pakai tudung ni kepala terkepam je takde udara tu gatal-2. Bila pakai safi shayla ni kurang gatal and rambut pun tak berminyak.

    ReplyDelete
  19. Best pakai syampu ni. Sis memang pakai syampu safi shayla ni warna biru.

    ReplyDelete
  20. My sisters pakai produk Safi sejak diorang anak dara lagi hehe

    ReplyDelete
  21. satu je syampoo ni memang wangi.. saya guna jugak kaler pink..

    ReplyDelete
  22. okay onie part shampoo memang agak cerewet sikit.. sebab rambut onie jenis yannggg emmmmm... safi ni pun onie penah pakai...

    ReplyDelete
  23. seen my friend talking about this brand before but sadly i dont use commercial shampoos due to sensitive scalp

    ReplyDelete
  24. I like the vibrant color packaging, look so fun.

    ReplyDelete