Wednesday, June 29, 2016

FLOWER CHIMP OFFERING HARI RAYA HAMPER AND FLOWER DELIVERY IN KL


Morning Everyone! Hari Raya is around the Corner. It’s the most magnificent celebration to end the month-long fasting period. Families gather together,laughing, take picture, exchange kuih raya and most important giving Duit Raya to our younger family member! Ermmm what should I give to my friends and relatives  that live far away from me which most of them work in Klang or Live in KL, Selangor & Shah Alam? I am definitely happy if I can give something to my friends as well! It is not always easy to come up with the right gift, because people keep giving Kuih Raya to each other and I want to be a little bit rare heheh. Remembering each other on this special occasion is one way for the Muslims of living the true essence of the festival, and the best way to express the message of the celebration is by giving flowers and  Raya Hamper as gifts.I think that flowers are one of the timeless things that are always worth sending. The flowers are also of great help to them as they decorate the homes and as they celebrate Hari Raya with family and friends. And the best if I can find someone do Flower Delivery in KL and Hamper Delivery at the specific Time As I want.


Thursday, June 23, 2016

BAJU RAYA PLUS SIZE DARI ZAITHALEA SAIZ S SAMPAI 8XL.


Pada 18 -19/6/2016 berlangsungnya Karnival Hijabey 2016 di Spice Arena Pulau Pinang, di mana menawarkan pelbagai jenis fashion muslimah yang di sertai oleh jenama2 yang sedang meningkat naik untuk memeriahkan industri fashion di Malaysia. Masih belum beli baju raya?? Jangan risau! Karnival-karnival sebelum nak raya ni la korang kena Mai terjah! Mai tengok! dan mai beli..... Selagi tak raya! Selagi tu tak terlambat untuk shopping baju Raya!. Ika saya ja pi nak tengok kut-kut ada saiz Besaq yang lawa-lawa nak beli le satu atau dua pasang untuk baju Raya....

Yang menarik perhatian Ika adalah jenama Zaithalea. Terkejut juga sebenarnya apabila mereka menawarkan baju dari saiz S Sehingga 8XL Sukar mencari Kurung Moden yang bersaiz besar dan cantik taw..... Susah nawww nak jumpa Boutique pakaian bersaiz besar di Pulau Pinang.. selalunya di area selatan! lawa-lawa koleksi Zaithalea! Yang menarik perhatian Ika adalah koleksi Ramona Kebaya! laaa ingat orang kecil je boleh pakai Kebaya!  Nah orang saiz comel macam kita pun boleh taw! Zaithalea design khas untuk pastikan Si Comel macam kita boleh pakai Kebaya time raya!  


Saturday, June 4, 2016

EVENT: SHIZENS ULTIMATE POTENT NEW LAUNCH


Waa happy weekend <3. A couple weeks ago, I attended Shizens Event to introduce the new Ultimate Potent & Hydra Quench  product. It was held at Shizens Booth at Beauty Fair, Gurney Paragon Penang on 14 May 2016. Of course, thank you so much The Butterfly Project for the invitation!


Wednesday, June 1, 2016

REVIEW BELIF DELIGHTFUL BODY BALM & BODY WASH




Hye peeps. Now days it so hot! Omg!! My skin is very dry to the point I be itching all over my skin. What to do???  I had been told that I need to moisturise more regularly and more often to “keep my skin soft”.