Sunday, April 26, 2015

[REVIEW] MON CHERI LE FLEUR DE LIS (KOLEKSI LILY)



Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu. Alamak dah sampai ke penghujung bulan April. Maksudnya sudah empat bulan kita mengharungi 2015. Apa pencapaian yang korang sudah kecapi? Ika? Alhamdulillah rezeki diharapkan bertambah dan kali ini  Ika mendapat tawaran untuk review produk penjagaan kulit terbaru “ MON CHERI”  yang diformulasi di Perancis. Mon Cheri  kini telah melancarkan koleksi terbaru iaitu – Le Fleur de Lis membawa sentuhan Perancis yang di rumuskan untuk menyerlahkan lagi keayuan semula jadi wanita.

Wednesday, April 15, 2015

[ REVIEW ] KLAIR'S ILLUMINATING SUPPLE BLEMISH CREAM SPF40 PA+++ 40ML

Klair’s Illuminating BB Cream

Hello Beauty Junkies. I know shopping is fun. Searching for a new one and tempting to try out new makeup is normal for us hahah .I know I have too much make up and it never stops me from buying more. There's nothing wrong with buying makeup. Invest in quality makeup (even if it is slightly expensive) that will last a long time. I want to introduce you to one of BB Cream that I think it should be in your collection. There is nothing wrong to invest in a good BB Cream. BB Cream is a good choice if you need a light to medium coverage.Save your precious time in the morning and finish the base makeup with great BB cream Korean women die for. 

Sunday, April 12, 2015

[ REVIEW ] EPHYRA SKIN BAR



Assalamualaikum dan selamat malam semua.  Hari tu Ika ada bagi tahu korang  Ika menggunakan Ephyra Skin  Bar.Dalam tak sedar sudah sebulan Ika menggunakan Ephyra Skin bar. Jadi jom lihat apa perubahan Ika dalam sebulan ni. Sebelum tu, klik link ini untuk pengenalan apa itu Ephyra Skin  Bar. Muka ika tidak ada masalah yang teruk. Cuma Ika ada masalah jerawat kecil di bahagian dahi dan pipi. Dan juga blackhead dan whitehead disekitar muka. Blackhead dan whitehead semua akan menghadapi masalah yang sama .Biasa lah, jika kita menggunakan makeup selalu, sisa –sisa makeup yang tidak dicuci sempurna akan bermastautin di muka. Ini merupakan salah satu faktor berlakunya Blackhead dan whitehead.

Thursday, April 9, 2015

[EVENT + WORKSHOP ] PIMP MY CHU LIPS


The  Modern Rapunzel by Miss Ika



Morning! Hello, Miss Ika  was invited to have some workshop fun with 50 other Bloggers at Kare Cafe last month. It not a normal workshop but decorate your chu lip ! it sound interesting and totally fun! Chu lip? What is it? Chu lips is a Lip Balm. Chu Lip was originally from Japan.  "Chu"   means "Kiss"  in Japanese. Applying lip balm is has became a trend with most ladies. Chu Lip has cute shape with its unique design. The main purpose of this workshop is actually to let us know that we can decorate and have fun with our own Chu lip. Mentholatum is taking the popularity of Chu Lips by getting Chu Lips fans to pimp up their Chu Lips and personalizing.