Wednesday, March 12, 2014

[REVIEW + GIVEAWAY] : TOTAL IMAGE FASTLOSS DRINK


Hai Ladies!!! If you read in the newspaper Obesity is a big problem now in Malaysia. . Living in Malaysia, we are blessed with an abundance of delicious foods, especially Nasi Lemak and Roti Canai. Not Easy for us include me to refuse to enjoy the delightful foods.OMG what should we do to rid of our devil fats? 


 FAT LOSS DRINK

 Did you remember one of my  wishes for this 2014? Weight Loss? Yup ,that’s right!!! Guess what??  The end of January I received a gift from a Santa.  Wow A Santa?
  

Yup, the Santa full  fill my wish and she send me a precious and meaningful  gift. So, I want to share it with you guys .



DIET

Tadaa Total Image Team send me 1 box of FastLoss drink  for 1 month supply in a box of 22ml x 30 bottles that worth RM155. Now with new improved formula, you can lose a weight FAST with the enhanced ingredients!!! Formulated in France, it incorporates the combination of two unique weight-loss sciences:

-Science of fat blocking
-Science of carbohydrate blocking


 FAT LOSS

FastLoss Drink is Halal and 100% safe and suitable for  men and women.  It’s made from a blend of research supported  botanical ingredients such as Brown Seaweed, Green Tea and Bitter Orange Extracts that help  to :

- Increase metabolism to burn calories and reduce fat
- Block sugar from getting stored as fat
- Prolong the effect of fat burning
- Reduce appetite, while  Nourish body with antioxidants, phytonutrients, vitamins and minerals .


 FAT LOSS

A Survey has conducted with 60 overweight women,  people can lose 2.8kg within 2 months with 4-5cm size reduction around their thighs and buttocks just consumes one bottle of Fat Loss Drink with moderate dietary intake. For best result, adequate water intake (2-3 litres daily) and regular exercise (20-30 minutes daily) is recommended. You can still have your favourite Nasi  Lemak and Roti canai without hardcore excersice !!


FAT LOSS

But If  you practice Atkins Diet, you can reduce more weight with FastLoss Drink.
If you see the nutrition table below Fat Loss Drink. Is  only 2.04g carbohydrate(carb) per 22ml serving.  As you know,  if  you practice Atkins Diet , you can’t excess 20 carb per day



POPULAR BLOGGER

From my experience , I have consumed FastLoss Drink for 1 month with practice Atkins Diet for a week,  I lose 3.6 kg . :D. It’s a big achievement for the lazy girl like me who doesn’t  exercise regularly. This is a good drink supplement  that cuts out your appetite.  I’m looking forward to continue my slimming journey with FastLoss Drink after I get  a Job.


MISS IKA

How it tastes? Ermmm yummy!!!  It tastes like a lychee drink ,but a little bit sour. I always chill in the refrigerator before consuming it.


MISS IKA

Currently , Total Image Fastloss Drink is having a BUY 2 FREE 1 promotion, until 31 March 2014. All you need to do is, collect the two boxes of Fastloss Drink's barcodes and purchase receipt, then redeem 1 FREE box of Fastloss Drink!


 IMAGE FAT LOSS

GIVEAWAY TIME!!!

10 lucky readers who answer the question below correctly will receive
ONE (1) week supply of Total Image Fastloss Drink (22ml x 7 bottles)


Question: "Total Image Fastloss Drink incorporates the combination of
2 unique weight loss sciences which are?"

Hint: If you read through this post, you can find the answer above 

Leave a comment below with your  Email(active email please) + Answer+ URL FB

Example:


Answer: Abcd & Wxyz
FB: https://www.facebook.com/noor.atiqah.35


Term & Condition:
** Please LIKE Total Image Malaysia as appreciation for sponsors.

**Please Follow my blog if you don’t want to miss any update

**Giveaway period ends on 12 March 2014



Total Image FastLoss Drink is available at Watsons, Guardian, Caring, and all pharmacies nationwide.For more information about Total Image Fast Loss Drink, kindly visit

Facebook: https://www.facebook.com/TotalImageMalaysia
Contact number: 03-6272 1111



32 comments:

  1. Hi Ika! Good Morning~~Woahh this is such a big of a coincidence now. I've started my diet too nowadays, winning these would be such a great motivation booster ^^

    My answer for the question:
    -Science of fat blocking
    -Science of carbohydrate blocking

    Email: anisfarhanaaliman@gmail.com
    FB URL: https://www.facebook.com/anisfarhanaaliman91/

    ReplyDelete
  2. Example:
    Email: sheesz_shira@hotmail.com

    Answer: Science of fat blocking & Science of carbohydrate blocking

    FB: https://www.facebook.com/sheeszshira.shiraz

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum awak.. wahh bestnya review. semoga dipermudahkan urusan kamu ya. hehehe ~~~

    ReplyDelete
  4. Email: winlyn99@gmail.com
    Answer: Science of fat blocking and science of carbohydrate blocking
    FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100003122907277

    I'm following you on Facebook (Li Na), GFC (win lyn) and have liked Total Image Malaysia page.
    Thank you for the giveaway :)

    ReplyDelete
  5. WOW! I always wanted to try this drink! ^^

    Answer:- Science of fat blocking & Science of carbohydrate blocking
    Email:- amira_aminuddin@yahoo.com
    FB: https://www.facebook.com/mya.amira.amin



    ReplyDelete
  6. Hmai .. saya join yer >>

    Email : azurahs69@gmail.com

    Jawapan saya : p
    ~ science of fat blocking.
    ~ science of carbohydrate blocking.

    FB URL : https://www.facebook.com/intanmaizah

    ReplyDelete
  7. try my luck. manatau menang ;)

    Email:: admiregreen@hotmail.com
    Answer:: Science of fat blocking and Science of carbohydrate blocking
    FB URL:: https://www.facebook.com/hirna.yna.rinah

    ReplyDelete
  8. FB:https://www.facebook.com/afievy.ivy
    Email:ivy_ika@yahoo.com
    Answer:
    -Science of fat blocking
    -Science of carbohydrate blocking

    ReplyDelete
  9. Email : mia_Atiera94@yahoo.com
    Answer : Science of fat blocking & Science of carbohydrate blocking
    FB : https://www.facebook.com/NorAmirahAnuar

    ReplyDelete

  10. Email: amalinanadri92@gmail.com

    Answer: Science of fat blocking AND Science of carbohydrate blocking.

    FB : https://www.facebook.com/amalina.nadri

    ReplyDelete
  11. haaaaaaaai ikaa, i'm following you here. 182. love yr blog,many useful reviews :))

    ReplyDelete
  12. Waaa tahniahhh. 3kg++ is a good start! :D hehehe.

    Answer : Science of fat blocking & Science of carbohydrate blocking
    FB: http://www.facebook.com/syazasuhana
    Email: shahsydomo90@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Email: surveyfoo@hotmail.com
    Answer: Science of fat blocking & Science of carbohydrate blocking
    FB: https://www.facebook.com/kien.mei

    ReplyDelete
  14. Email:suyaniabdullah@ymail.com
    Answer:Science of fat blocking and Science of carbohydrate blocking
    FB : https//www.facebook.com/suryani.a.ho

    ReplyDelete
  15. email : shahid_da87@yahoo.com
    answer : Science of fat blocking & Science of carbohydrate blocking
    url FB : https://www.facebook.com/shahida.rahim.18

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum.
    wanna try, in case got free bottle :P

    here's the details :
    Email: ecasha.89@gmail.com
    Answer: -Science of fat blocking & Science of carbohydrate blocking
    URL FB: https://www.facebook.com/eca.asha

    tq :)

    ReplyDelete
  17. Hai! I'm trying my luck here :)

    Email: miezalalala@yahoo.com

    Answer: Science of fat blocking and science of carbohydrate blocking

    FB url: https://www.facebook.com/miezalalala

    Thank youuuuuuuuuuu!

    ReplyDelete
  18. email: sherrygo@hotmail.com
    answer: -Science of fat blocking
    -Science of carbohydrate blocking
    https://www.facebook.com/isherrygo
    FB url.

    ReplyDelete
  19. Email: jeisleylooi@gmail.com

    Answer: Science of fat blocking & Science of carbohydrate blocking
    FB: http://www.facebook.com/syeaying

    Hope I'm lucky enough to win this !! =D

    ReplyDelete
  20. Trying my luck! :D

    Answer:
    1.Science of fat blocking
    2. Science of carbohydrate blocking

    Email: neeza1995@gmail.com

    FB url : https://www.facebook.com/MiszHaneeza


    By the way, now I am on the mood of blogwalking from www.haneeza.com. Nice to meet you! :D

    ReplyDelete
  21. Email: bubblegum_77@hotmail.com
    Answer: Science of fat blocking & Science of carbohydrate blocking
    FB: https://www.facebook.com/eriol.lwatever

    ReplyDelete
  22. Email:diana.rashid36@gmail.com

    answer:Science of fat blocking and science of carbohydrate blocking

    Fb:https://www.facebook.com/diana.rashid.16

    ReplyDelete
  23. Im so glad you finally got it! Hope it works!
    xoxo

    Novelstyle

    ReplyDelete
  24. No guilt gorging on fatty food + minimal exercise sounds like the way to go!

    ReplyDelete
  25. Did my previous comment make it through? In case it didn't, here's another one.

    Getting to gorge on fatty food + minimal exercise = the way to go! This supplement sounds like a thing any girl needs.

    ReplyDelete
  26. I've not heard about this supplement before. I do hope you manage to reach your target weight and that it continues to work for you. I am not keen on entering the competition though. (GiG)

    ReplyDelete
  27. Email:
    iuthemagnifique@gmail.com

    Answer:
    -Science of fat blocking
    -Science of carbohydrate blocking

    FB:
    https://www.facebook.com/ilyanazehan.rumizah


    ReplyDelete
  28. Email: shamsuri.afifi@gmail.com

    Answer: Science of fat blocking & Science of carbohydrate blocking

    FB: https://www.facebook.com/ishiko.fifo

    Mungkin saya je lelaki yg ingin mencuba produk ini. Harap dapat mencubanya! :)

    ReplyDelete
  29. Email: shamsuri.afifi@gmail.com

    Answer: Science of fat blocking & Science of carbohydrate blocking

    FB: https://www.facebook.com/ishiko.fifo

    Mungkin saya je lelaki yg ingin mencuba produk ini. Harap dapat mencubanya! :)

    ReplyDelete
  30. email : aqmanasir@yahoo.com
    answer: Science of fat blocking & Science of carbohydrate blocking
    facebook: https://www.facebook.com/myezatul.aqmaii

    ReplyDelete
  31. memandangkan berat badan saya dah naik , nak try juga la, harap dapatlah. hehe . nak turunkan berat badan sebelum ambil result spm . heeee

    Email: shasha.yacob@yahoo.com
    Answer: -Science of Fat blocking & Science of carbohydrate blocking
    FB: https://www.facebook.com/Kamihardsman

    ReplyDelete
  32. fastloss nih boleh di minum dengan clinicell tak kak ika?

    ReplyDelete