Friday, February 28, 2014

MINI GIVEAWAY: MY MINI CUPCAKE LIP BALM






LIP BALM

Don’t Scream!!! I know it too CUTE! CUTE! CUTE!.  You really can’t tell what the difference between a cup cake and a balm at the first sight. It is as if it was edible! Actually this is not  a real cupcakes but this is Mini Cupcake Lip Balm from SASA.



 LIP BALM

While window shopping at Queensbay Mall yesterday, this cute cupcake catch my eyes for the first sight.  Due to over excitement seeing a cute stuff  I end up buying 3 boxes which are 1 box Mini Cupcake Lip Balm  Set, 1 box Macaron Lip Balm Set and  1 box Tasty Donut Lip Balm Set.



MINI CUPCAKE

With Mini CupCake Lip Balm,  your lips feel soft throughout the day. The fresh, delicate scent stays on your lips, not too strong, just nice making it very sweet and sexy.


Opps to many lip balm in my collection so I’m going to do a Mini Giveaway. Starting from Now until 11.59 pm 28 Feb 2014. 8 winners will receive 1 mini cupcakes of their choice.
I’m giving 8 mini cupcakes which are :


 LIP BALM

Peach, Orange, Green Apple.



MINI CUPCAKE





Vanilla, Kiwi, Strawberry








Apple, Blackcurrant







Terms & conditions :

1)    Open for my follower only  (MALAYSIA  ) 
 (Please follow my blog if you want to join)

2)    Please Like my page J



3)    Comment at this post about:

–  Lip balm you like to try (Peach, Orange or Green Apple)
–  Why you want to win this cute mini cupcake Lip balm.
– Your blog ID

Eg: 
I want to try Peach mini cupcake because it’s too cute.
Blog ID: Miss  Ika

(you can answer in Malay or English)

4)    Pm me your detail at my page because  I will announce the winner ‘s state only and  post out as a surprise

-       Name
-       Address
-       Your blog ID


(I will choose the winner based on their reason)


40 comments:

  1. def super cute!!! try my luck here...

    i would like to have a orange mini cupcake lipbalm, because it definitely will make me look hot!! My hubby agree to this.... hehee...

    my blog id : msredcheesecake

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. I want to try Peach mini cupcake becoz its yummy, too cute n of coz my love one will like it bcoz its out favourite ! hehe

    Blog ID: Cikgu Norazimah

    ReplyDelete
  4. at first I thought those were real cupcakes!

    I REALLY want to try Peach mini cupcake lip balm because peach is my all-time favorite flavor. The color look so appealing and soft too, and I think it would be perfect smeared on my cracked and pale lips. Oh, by the way, I really love edible lip balm. >_<

    Blog ID : tsumiki hajira

    ReplyDelete
  5. I want to try Green Apple mini cupcake because it’s too cute and they look super awsome! haha! actually green apple is my favourite . .so that. i would like to try this cute mini cupcake Lip balm. i love cute stuff for sure. .

    Blog ID: http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Dear Ika,
    I would love to try green apple mini cupcake because I love the smell of green apple, not too sweet but pleasant!!And I would love to have such cute shape lipbalm in my bag as I love cute thing! ^ ^
    Thanks for this mini giveaway!
    Blog ID:DingDingDing
    http://cecedingding.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. I want to try Peach mini cupcake because my lips is very dry and always crack~ My boyfriend found it very uncomfortable when I kiss him~ So I would like to win this back to make my lips more kissable!!


    Blog ID: Princess Neverland

    ReplyDelete
  8. Is this a mini cupcake or lip gloss? Wait, it's both! This too cute lip-saver tastes and keeps i look pucker looking perfect..I like to try Lip balm Green Apple becouse green is my favaurite colour....

    Blog ID:Mawarberduri4147

    ReplyDelete
  9. i like to try Strawberry cupcake mini lip balm because its so cute and i never have any lip care products, so that my lip always dry and crack and its hurt a lot. really hope to get this cutey and solve my lip problems :)

    Blog id : shahida rahim

    ReplyDelete
  10. saya nak try blackcurrant cupcake sebab personally saya suka blackcurrant and disebabkan bibir saya always dry,so nak try yang jenama lain.plus design nya comel sangat and nampak macam real cupcake ;))


    blog ID : nur fajariah

    ReplyDelete
  11. I would like to try peach cupecake lipbalm because i've never try the taste before :) Besides, it also my favorite colour. Pure colour. Like a pastel that's why I choose peach :D

    Blog id: Nur Zakirah

    ReplyDelete
  12. I like to try orange cupcake mini lip balm because I can put it in my bag and bring it to everywhere. Whenever, I feel my lip is dry then I can immediately use it and when I was sad, just by see this cute lip balm, my sadness will be fade away.

    Blog ID: J-Mei

    ReplyDelete
  13. subhanallah...memang cantik loli pop ni..rasa macam illusi...hihi

    ReplyDelete
  14. Nk blackcurrant sbb mesti bau die cam ribena..my favourite drinks and comel sngt design die...aritu shopping 2 terlepas nk bli...so hrp dptla satu...thank you^-^

    Blog ID: Syafiqah Rusli

    ReplyDelete
  15. saya nak cuba dan memiliki Vanila mini cupcake sebab ia nampak sgt comel dan mudah dibawa. Design nya juga buatkan sy rasa WAJIB untuk ada at least satu. lagipon vanila its my FAVORITE flavor <3 <3
    Blog ID: Fareez Intan

    ReplyDelete
  16. I want that red apple because... idk. I like everything with red colour in it. Apple smells better than others (for me la) so i nak apple je. Kriksssss.

    Blog ID: Izz Hazwani

    ReplyDelete
  17. @Princess Neverland

    I would like to change my choice to kiwi because kiwi is my favourite fruit!

    ReplyDelete
  18. Kalau menang, saya nak yang peach tu sebab saya memang suka peach sejak dulu lagi tapi kalau dapat yang lain pun saya tak kisah. Lagipun saya tak pernah lagi try lip balm macam nie. Selalunya saya guna yang jenis stick tu jew (opps, bukan selalu, saya just ada satu lip balm jark sebenarnya, hikhok). Bila2 tengok2 kan, teringin pulak nak cuba jenis yang macam nie. Nak2 lagi tengok design yang comel2. Rambang mata memilihnya. Dahlah saya nie jenis owg yang sukakan benda comel+pastel. Memang mandi tak basah tidur tak lenalah sebab selalu teringat kat lip balm cute nie.

    ReplyDelete
  19. Blog ID : Isabel Diaz (http://angellovesoldier.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  20. Hi dear,

    so cute,, wish I could have one of the lipbalm but my home away from you and the shipping cost will be expensive hahaha
    maybe next time you can hold a giveaway interstate dear :)

    www,beautyandtheblog.co

    ReplyDelete
  21. Hi Ika, sorry for late joining. Those lipbalm is sooooo cute!! I totally fall in love with their cute design, I even download it and put as my wallpaper! ( sorry for download without inform you,but don't worry, there is still with your watermark there and I won't do any illegal and unethical things with your photo. If you feel uncomfortable, you may request to delete it.)

    Anyways, I hope I can win a green apple cupcake lipbalm from you. Green apple is one of my favourite fruit because of it sourness. Heee,weird right?

    Hee,thanks for your giveaways :D

    Blog Id: Little Pinky

    ReplyDelete
  22. Wow, so cute! All looks so delicious!

    ReplyDelete
  23. Sarah nak cuba dan nak menang lip balm Strawberry mini cupcake
    Sarah nak menang sebab comel packaging lip balm ni bentuk cupcake. Sarah peminat cupcake. hehe. Sangat unik dan menambat hati. Bibir sarah cepat kering, lagipun sarah suka apa je bau strawberry.

    Blog ID: Sarah Harun

    ReplyDelete
  24. Saya teringin nak cuba lip balm peach tersebut sebab warna tu nampak comel di pandangan mata saya dan lip balm ini agak unik design dia kerana ia berbentuk cupcake. Lagipun lip balm ni bentuk dia kecil je, mudah untuk dibawa kemana-mana. Geram pulak tengok lip balm ini! ;D hee

    Blog ID: Sally Yatiey

    ReplyDelete
  25. saya nak sgt mencuba lip balm apple sebab saya tetarik pada cupcake yg super dupper cute!!.. warna balm tuh.. n sesuai dgn bibir saya yg sedikit pucat dan dapat menambah seri dan kemerahan pada bibir saya... =) ..hope ada rezeki...

    blog ID : matacahayakejayaan

    ReplyDelete
  26. Ding Ding *1 new message :

    Hai ika :DD terima kasih sebab sudi jemput untuk sertai mini giveaway ini . Tahu tak , pertama kali tengok mini cupcake tu macam tak percaya tau itu lipbalm . Sebab , ianya terlampau amat comel yang amat sangat !

    Maka , jika diberi peluang dan kesempatan untuk memiliki salah satu daripadanya saya mungkin inginkan mini cupcake lipbalm strawberry itu . Disebabkan saya peminat tegar warna merah jambu jadi saya lebih tertarik untuk memilikinya . Hahaha , alang-alang saya pun sedang mencari-cari lipbalm buat masa ini alangkah indahnya dunia jika dapat memiliki salah satu daripadanya. Almaklumlah , saya juga mempunyai masalah bibir yang kering disebabkan cuaca yang agak panas dan tidak menentu ketika ini .

    Disebabkan saiznya yang kecil juga dapat memudahkan saya untuk membawa dan memakainya di mana-mana sahaja sama ada di dalam kereta di atas motor atau sedang bersiar-siar . Ahakkss :b

    Sekian , itu sahaja yang dapat saya kongsikan disini . Semoga ada rezeki saya disini . Terima kasih ^^

    Blog ID : Nasihaha

    ReplyDelete
  27. Bismillah
    Saya nak cuba lip balm vanilla sebab saya tak suka vanilla. Eh? Pening ke? Saya nak cuba perisa yang lain daripada kebiasaan yang saya suka such as strawberry, peach dan blackcurrant.

    Lagipun design lipbalm ni seperti salji. Sangat lawa dan rasa macam lipbalm ini dari negara bersalji macam Korean.
    Plus, saya pun nak bibir yang sihat dan sexy juga~ Hehehe ^_^

    Blog ID : Madihahdaisy

    ReplyDelete
  28. Haii ikaa! Tak tahu pulak you ada buat GA nii. Nasib baik sempat lagii! Hehe

    If you asked me, I would choose STRAWBERRY of course. Why? Because I guarantee that the taste of strawberry in the lip balm is sweet as strawberry. But not the sour one though. haha.

    I never saw a cute cupcake packaging on a lip balm before. The design caught my attention. Why they become so creative in designing the cupcakes to attract us, girls that so weak towards cute things? Haha. Their efforts are the best so far. Who ever thought that? Its not like a normal boring lip balm in market right?

    I really need a lip balm now because my lips kinda dry even though I drank a lot of water. Bayangkan lah, bibir kering lepas tu pakai lipstick. Macam tak smooth je bila pakai lip stick tu haa. Stress jugak kekadang. Pernah lah cuba brand lip balm lain tapi, result dia sama je. So, ingat nak menang GA ni and buat review and compare it with my lip balm. Hope this yummy cupcake will be in my collection! :)

    Thank you so much Ika for organizing this GA. That's so very sweet of you. Nice to know you from a beauty blogger circle :)

    Blog id: schanazri

    ReplyDelete
  29. I really really admire the green apple lipbalm.I want to win it because I never tried any lipbalm with cupcake shape.seriously it is cute so im really eager to try it.plus im not affordable to buy it by my own since im still a student yet.so if I can win it,lots of thanks to owner of this GA.gamsahaminda!

    blog id : Izah Assrin

    ReplyDelete
  30. http://nurulshiraz.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-my-mini-cupcake-lip-balm.html

    Lip balm you like to try (Peach, Orange or Green Apple)
    Shiraz nak cuba lip balm berperisa Green Apple.

    Why you want to win this cute mini cupcake Lip balm.
    Shiraz nak memenangi mini cupcake Lip Balm ini adalah kerana bentuk yang dipamerkan agak cantik. Jarang-jarang digunakan. Bentuknya yang cantik itu telah memberi reaksi ingin mencuba dan selain tu perisa yang ditawarkan juga agak menarik/ Kebiasannya, lip balm berperisa strawberry tapi Mini Cupcake Lip Balm ini menyediakan beberapa perisan buah- buahan yang manis untuk dicuba.

    Your blog ID
    Nurul Shiraz

    ReplyDelete
  31. ooo i have this lip balm too..they are jus so adorable!!!

    ReplyDelete
  32. --" seriously i dont even know how come those cute lil things is lip balm?? huhu.

    I wanna try the peach lip balm. why? uhm.
    1 - the first commentor i read stated that she wants the peach, so am i. haha. picking randomly since i dont know how to differentiate them.
    2 - just... wanna try? >.< seriously i know nothing about lipstick or lip ice before this. this is my first time trying.

    my blog id: is it supposed to be [ akumasihjunior.blogspot.com ] ? (dont know what is blog id. -__-

    ReplyDelete
  33. Lip balm that i like to try is orange.
    I want to win this lip balm because its not just cute but the color itself would make me smiles like a sunshine.
    ID : liyliz yusof

    ReplyDelete
  34. Wow. Cute gilos. Nak nak nak!
    Saya nak try Green Apple lip balm. Sebab it's so cute and i really need it. My lip selalu kering and i think that lip balm will help mt to solve my problem :) I wish i can got it. InShaaAllah :)

    Blog ID : KarimahZulkafali

    ReplyDelete
  35. Bismillah. Assalamualaikum. I would like to try apple. I want to win this lip balm because the physical itself (based on the colours and shape) makes me so interested to try it on my lips.
    ID : http://thesupersomething.blogspot.com/ (tatau apa id. so i give my url blog) Sorry ><

    ReplyDelete
  36. Assalammualaikum. hai sis ♥
    Actually dah berhari-hari cari idea nak komen. selak-selak buku, minta bantuan sis google. rasa macam forever alone puleee. sadis. sampaikan mak i cakap, 'wahhh... rajinnya anak mak. Siang malam pagi petang dok STUDY jee' sambil tayang muka bangga. kalaulah beliau tau, mau sy kena lempang dengan nisbah sebanyak 50 kali perminit darab dua U olls. Ok selesai intro.

    Sy nak Strawberry Mini Cupcake. muktamad. #ehh?
    Sebabnya sy suka lipbalm yang comel + pelik menjadi koleksi. ♥
    Before this, sy ada tengok The Heirs. Comel je kaler lips dorang yang sweet pe-pink gitu.
    Mana tau my lips bertukar jadi bak Angelina Jolie, bolehla selfie sambil tayang duck face sambil ber-caption 'Kembar Angelina telah muncul' #joking.

    Then, tayang dekat member sebelah yang asyik dok tonyoh bibir beliau dengan lipbalm aku. Nampak sangat gua tak ikhlas selama ni. Kah ! :p

    The important is, I memang pengumpul tegar lipbalm yang kiut miut, adorable, unik, and gojes. Biar sy jadi tuan kepada lipbalm yang super duper yummy mini cupcake lipbalm tersebut ♥

    id : ira nur

    ReplyDelete
  37. Salam kenal kak ika :) dari EC BLOGGER
    hihi. nak try juga lah hihi

    Lip balm yang saya nak try Mini Cupcake peach kalau dah habis stock apa apa pun jadik lah hihi
    Sebab saya nak try, bibir saya jenis yang kering jadi seharusnya saya patut dan patut guna lip balm yang sesuai dengan bibir saya. oleh sebab nama saya sasa , hehe , nak juga try lip balm from SASA ye dok. hihi

    saya nih jenis tak memilih nak pakai lip blam nih, jadi apa salahnya nak try Mini cupcake nih kan kak ika . heee dan oleh sebab bentuk serta isi padu yang comel nih lah yang telah membuat diri ini tergoda nak pakai hihi. agak agak kalau pakai lip balm nih, boleh juga feeling feeling jadi artis Bollywood kann .Hee :))

    Sekian sahaja dari sasa x)) orang planet marikh kirim salam :))

    Blog ID: Shasha yacob

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum . Allah ~ tak lari pandangan sy dari nengok Strawberry Cupcake Lip Balm tuh . waduhhhhh . kalau dpt tuh . hmmmm , untunggg laa (Y) sya pilih strawberry sbab saya SANGAT SANGAT SUKA STRAWBERRY DAN FANATIK PINK COLOUR . hahh *terr CAPS LOCK laa pula* . haha .
    honestly , kat Sabah . sy blum pernah nmpak lagi lip balm design dia yg comel mcm ni . maybe ada , tapi xda jodoh sy jumpa dgn diorang . haha . harap2 kat sini lah jodoh sy dgn lip balm yg comel giloss ni . huhu . *over laa pula ayat tu* apa2 laa , hmm , lagipun kan akak . bibir sy hitam lahh . d'tambah lgi dgn kering'y . hmm , sodehhh sngt :( ada jga pakai lip balm yg lain tapi x b'kesan . hope , kalau dpt lah lip balm cupcake ni ianya dpt m'bantu sy . :) okay lah , xnak ckp panjang lebar . for me , kalau rezeki saya dpt lip balm ni , dpt lah tuh . klau x , apa boleh buat . hehe :) insyaAllah ada lah rezeki sy . Aminnnn :)

    ID : Idreyl Dreams

    ReplyDelete
  39. They are too cute.Sadly,the GA is over

    ReplyDelete
  40. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete