Saturday, June 15, 2013

TANAKA POWDER MURAH SANGAT



Bedak Sejuk Tanaka diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:

- Kecutkan jerawat

- Haluskan kulit

- Cerahkan kulit

- Hilangkan jeragat

- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka

- Pelindung cahaya matahari

- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan

- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation





Mai sini ceq nak habaq..picture bawah ini adalah TANAKA original dari MYANMAR tu..dan ini juga adalah TATE by DEA tu..Nora just rebrand this 1 melalui company familynya!!

dan ini adalah sama..tak payah uolls nak kata TANAKA tu x betul...TATE betul padahal benda sama...ND buat labeling atas nama dia....yg asal/originalnya mmg amek dr myanmar


 so sapa2 nak beli bedak tanaka powde, u olls boleh add on LIP TINT dengan harga yang sangat murah 

stock ika di bawah ni






SPECIAL OFFER UTK BEDAK TANAKA 110 g!!!!!!

1 bottle 110 gram + 1 FREE SHESEIDO MASK + FREE POSTAGE = RM35 (SM), RM40 (SS)

3 BOTTLE (set 1) + 2 FREE SHESEIDO MASK + FREE POSTAGE SEMENANJUNG = 

RM93(SM), RM98(SS)

p/s: jgn tunggu seminggu sebelum raya baru nak start guna nanti ABG POSMEN dah x nak

 hantar parcel anda. if lambat guna, x de la effect maximum pada wajah anda pada lebaran

 . cepat2 sebelum terlambat



whatsapps :

IKA- 017 4012990



cepat menggegarkan pasaran
murah dan sangat berkesan
dapatkan harga yang terbaik dari kami

Tuesday, June 4, 2013

LIP TINT TERBARU: sangat cantik dan tahan lama :D

Kelebihan  Lip Tint :

1. Terdapat pelbagai warna menarik yang membuatkan anda tidak jemu memakainya 
2. Boleh dioles sebagai pemerah pipi dengan sapuan nipis menampakkan wajah berseri semulajadi.
3. Sama sekali tidak membuat bibir kering.
4. Mengandungi vitamin E
5. Wangi 
6. Warna kekal sepanjang hari more than 12 hours :)
7. pelbagai warna di tawaran so anda x jemu lagi dengan warna yang sama .ini kerana pilihan 12 warna ini membuatkan anda ceria setiap hari (^.^)
8. harga yang murah tetapi kualiti sangat terbaikkkk.

#Unlike lip gloss, lip tint is not thick or sticky but still makes your lips look gorgeous! Don't be put off by the how red the tint looks in the bottle! Lip tint actually gives your lips a nice, natural finish and makes them look. lip Tint This liquid type tint contains jojoba seed oil. It is absorbed in lips very quickly, and good in regeneration skin cellsand moisturizing and lifting tawww 






- 12 warna untuk dimiliki :)









PRINCESS- lip tint terbaru yang sangat comel, sapa yang x suka benda comel kan?
isipadu 7.2 ml






-Queen lip tint barisan bawah
mempunyai 2 warna PINK n Orange



- Queen lip tint, sangat terbaru isi padu 8.5 ml











- terbaruu PEARL lip tint
3 warna(red, orange, purple maroon)






 p/s: we sell new lip tint only :D. if anda sukakan benda baru why not beli buat koleksi or jual sementara masih baru dipasaran? jom buat duit dengan kami,. profit 100%- 200%. BORONG n RETAIL AVAILABLE 


whatsapps: 017 4012990

LINE: id : liptint