Thursday, May 30, 2013

POWER BANK MELETOPSSS!!! OMOOOOO !!! MY MONEY, DAMMMMMM

POWER BANK MELETOPSSS!!! OMOOOOO !!! MY MONEY, DAMMMMMM!!!!. 
ayat atas tu korang akan cakap bila korang beli power bank yang terlalu murah n x de jenama. first of all cuba bayang kan korang baru je beli hp baru, so kena la beli power bank, skrang kan zaman dah berubah!!! tengah sedap2 charge tiba2 bom bom bom. hp baru korang and power bank korang meletop yang paling best hp korang tu samsung galaxy s4. terbaikkk kan???
sesiapa yang x paham ape tu POWERBANK? meh kita explain, power bank tu seperti charge begerak korang la. hp canggih ni kan cepat habis batery. so x payah la korang nak kalut2 cari suis masa korang tengah shopping . simple kan? ni bukti IKA print screen dari 1 group, harap jadi iktibar utk korang ye an dpanduan untuk membeli power bank .









alhamdulillah nasib baik IKA beli power bank di pc fair last 2 week .  tadaaaa, cantik kan? pink colour you 


testimoni dari IKA: power bank ni memang best, walaupun capacity 11200 mAhboleh charger 3-4 kali  full. yang penting charge la lama mana, power bank tu tetap akan sejuk, sebab badan di perbuat dari aluminium. so IKA suggest you olls beli badan "ALUMINIUM". + ada extra touch light kut-kut la tiba2 electric x da kan. hehe. yang penting jenama ORANGE TECH ni ada macam- warna. pink, biru, gold, grey,  WARNA HOT-hot plak tu. stylo harga hari tu ika dapat RM99. maybe korang boleh dapat murah lagi :D.

p/s: IKA x jual power bank ye. just review and peringatan :D selamat membeli 

Wednesday, May 29, 2013

50% discount from ELIANTO Oh MY Gucci!!

Hey peeps n assalamualaikum. alamak dah tengah malam la,butt  its ok, sempat lagi nak update blog yg dh bersawang ni, :D. 
Actually, waktu ika tengah ber facebookika ternampak PAGE : ELIANTO update cakap today 1/2 price. that means 50% discount. OMOOOOO. Please peepS, promotion is part of gurl life. if u agreed please read this whole entry. So, ika nak beli a few barang tapi i'm waiting for promotion, soo peluang depan mata, after office hours berdesupppp pergi QUEENSBAY MALL. 

And look what i bought :

1)BLUSHER:
 Priority in my waiting list  n  urgent  makeup that I really want. And I bought this FRESH BLUSH. NO. 2.





ORIGINAL PRICE RM49 .
AFTER LESS: RM 24.50



2) EYELINEAR:
My Maybelline eye liner dah nah habis, so this is a backup eye liner. actually masa nak beli tu. just tinggal 1 box. After a few minutes thinking about the pro and cons  better grabs before it's too late  and I need to wait for the other promotion and bla bla bla. AS A CONCLUSION: BUY IT. FULL STOP






ORIGINAL PRICE RM33 .
AFTER LESS: RM 16.50


3) PERFUME
In my waiting list, perfume is included so  peluang dah ada so grabs . Hari tu nak beli kat THE BODY SHOP tapi over my budget. after less TINGGAL RM75. expensive for student like me . nasib baik x beli kat THE BODY SHOP. 
I like the smell. Just like vintage roses not fresh roses. bau more kepada vintage. so terjatuh hati ... 



ORIGINAL PRICE RM 75
AFTER LESS: RM 37.50


cantikkan botol dear, 55ML, tahan lama sebab EDP. 8 hours. berbaloi beli dari beli perfume EDP lain almost RM150++


4) MASK
 NOT IN THE LIST, tapi beli juga sebab dh lama x pakai.





ORIGINAL PRICE  RM 7/PC
AFTER LESS: RM 3.50/PC


if anda tanya IKA berbaloi ke beli semua ni. my answer is yes, bila u ada sesuatu yang memang nak di beli but harga mahal put it in ur waiting list , so bila promotion je terus pi beli.
jangan lupa bajet kena ada. If not how would you pay ?.  Bulan nI promotion besar-besaran n berbaloi- baloi, rugi taw sapa x beli ni, bukan ELIANTO sahajA THE BODY SHOP Pun ada,  n bla bla bla bla. 

IKA dah buat survey, bulan ni and awal bulan depan memang promotion sangat menguntungkan kepada pembeli, kalau bulan2 lain promotion just 10%, 20%, habis kuat pun 30%. barang yang promotion pun kategori mahal. so pikir banyak kali juga la kan nak membeli. kalau nak tunggu promotion macam ni ada lagi, kena tunggu CHRISTMAS. Hujung tahu le...


p/s: jangan tunggu lama-lama takut barang yang u olls nak habis plak.  unfortunately x de promotion untuk eyeshadow  kalau x dah grabs 10 warna tadi aigooo.
HAPPY SHOPPING 



Monday, May 13, 2013

LIP TINT TERMURAH n PELBAGAI JENIS, LIMITED, HOT SELLLING

Lipt tint termurah!!! limited n hot selling.. opss ERIN MALIK PUN GUNA CANDY LIP TINT?
we offer borong n retail, !!! pm us. 
pelbagai jenis untuk anda. profit 100% taw. kepada yang berminat untuk buat duit poket pm us!!! just klik di gambar or klik sini









































  





 CEPAT SEBELUM TERLAMBAT BE THE FIRST AMONG UR FRIEND TO SELL IT OR USE IT 



Friday, May 3, 2013

PROMOTION!!! LIP TINT TERMURAH hanya RM6 Sahaja.!!! termasuk lip tint terbaru dipasaran














p/s: KLIK JE GAMBAR UNTUK KE PAGE  MANJA. kami menjual pelbagai jenis lip tint, yang pasti sangat mura, whoesale ada, retail ada. cepat2 pm laju2 di page :D

Thursday, May 2, 2013

BATCH 2: NEW shawls in the house



Measurement : 1.8M X 0.8M (PASMINA SAIZ but more wider)

Material: High quality chiffon

Description: PRINTED long shawl. It comfortable and easy to manage. We made it longer and wider for better coverage. 
Colour: The actual colour might be slightly different because of screen resolution





Status: AVAILABLE


Price: RM29



Status: AVAILABLE


Price: RM29



Status: AVAILABLE


Price: RM29



Status: AVAILABLE


Price: RM29



Status: AVAILABLE


Price: RM29

p/s: PM me at my page, KLIK gambar ja