Sunday, April 22, 2012

Kegilaan Manja terhadap Shawls

Mengikut tajuk di atas (Skema sikit)
Kegilaan Manja terhadap shawls tidak dapat dibendung lagi. 
Sejak dari SEM 3 diploma. Sejak tu Manja 100% pakai shawls . 
cuma sejak akhir2 ni je mengetest bawal plain ala2 berangan Dian pelangi begitu huhu.


Manja selalu window shoping secara online kat RADIUSITE. sape yang x tahu Radiusite memang nk kena ketuk la tu.
Radiusite online shop yang paling ramai peminat. Dia oranag jual shawls
 if dia orang open order, dalam 20 minit everything is sold out. bukan takat berpuluh order. almost  beratus order masuk dalam 20 minit. dasyat kan?


kesimpulannye kat sini. ramai la yang sgt kecewa bila x dapat. Salah satu shawls memang direbut2 oleh pembeli adalah
shawls SHASMEEN SAKURA.
 Ramai yang nak beli untuk nikah. shawls ni dia orang buat VEIL. WARNA putih memang laris sangat.  Dinner ke function ke. Memang terbaik der


Price korang jangan cakap la harga Rm89. 


So korang yang bekenan tu hARAP bersabar, Shawls ni dah sold out maybe akan di restock dalam dua bulan lagi. first come firs serve. seperti biasa.


Yang buat manja suka sangat adalah Manja dah membeli salah satu warna di bawah. 
nak tahu yang mana? kene teka. Sebab 
 Manja nak gi dinner dengan tudung so. biar surprise mana satu yang Manja beli hehe









p/s: jangan terbeliak biji mata tu:P

Saturday, April 21, 2012

Hadiah untuk diberikan secara percuma Sekarang!!!

Salam semua, seperti dijanjikan oleh Manja, untuk mengganti pemenang yang tidak menuntut hadiah. 
 Oleh itu, Manja ingin memberikan secara percuma kepada peserta yang JOIN MINI GIVEAWAY MANJA sahaja!  


*8 orang  Peserta pertama yang  PM MANJA di facebook layak untuk memilih hadiah dibawah ini

Adil bukan?.

*Jangan lupa berikan LINK PENYERTAAN ANDA SEMASA PM manja di fb


*Seorang satu sahaja ( yang mana dh dpt hadiah x boleh tuntut lagi)

*KOS POSTAGE, AKAN DITANGGUNG OLEH PESERTA!!


Peserta yang setuju dengan  syarat di atas cepat2 PM sekarang :)

So hadiah yang masih available adalah seperti dibawah.




*1 set of cloth pantyliners((1 bamboo+ 1 flannel)

Sponsored by Creativity In Me




*3 X Tony Moly Lip Tint  >>>> ( 3 unit yg masih available)

Sponsored by Butter Berries




* 1x tudung berawning / express 

Sponsored by Facebook Shawl Hijab Room




*1 set x cream bracelet
 
1 pc x yellow bracelet

1 pc x key bracelet 

Sponsored by Fluffy Bunny Haus




p/s: baik kan MANJA? hehhe susah nak dapat blogger yang bagi hadiah free mcm tu je :P (riak sikit x pe kan?)

Friday, April 20, 2012

Panggilan terakhir untuk pemenang


Panggilan terakhir untuk pemenang2 di bawah ini. Sila tuntut hadiah sebelum 8 mlm 21/4/2012( masa dipercepatkan)

postage akan ditanggung oleh pemenang. kerana penaja hanya menaja hadiah. tq
harap you olls paham ye 



37. http://thisblogisenchanted.blogspot.com/2012/03/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html















Hanya senarai di bawah sahaja yang masih available ye dear

* 1 x stylo necklace

Sponsored by Heart Inspiration (boutique)



* 1 x vintage accessories (chosen by the SPONSER)

Sponsored by Hijabers Fashion Couture




*1 set of cloth pantyliners((1 bamboo+ 1 flannel)

Sponsored by Creativity In Me




*4 X Tony Moly Lip Tint

Sponsored by Butter Berries




* 1x tudung berawning / express 

Sponsored by Facebook Shawl Hijab Room




*1 set x cream bracelet
 
1 pc x yellow bracelet

1 pc x pink bracelet 

1 pc x key bracelet 

Sponsored by Fluffy Bunny Haus




p/s: if pemenang berminat dgn hadiah di atas baru pm manja ye. kepada yang x berjaya masih ade peluang unuk menang esok selepas pukul 8 mlm ye dear :)

Wednesday, April 18, 2012

PEMENANG MINI GIVEAWAY MANJA : Sila Check nama anda


Salam semua mesti x sabar nak tahu pemenang kan? 

Seperti yang Manja beritahu, korang boleh pilih hadiah kan?

So the first person yang pm manja di inbox FB berpeluang memilih hadiah yang masih available. "FIRST COME FIRST CHOOSE".




cara nak tuntut: 

*pm manja di FACEBOOK MANJA (facebook manja ade di side bar kanan).

ADD MY FACEBOOK IF X LEH PM :)

*pemenang tersebut perlulah PM kan LINK BLOG BELIAU

*pm guna facebook yang anda nyatakan di dalam entry penyertaan anda sahaja

*hanya pm di facebook Manja sahaja akan dilayan untuk mengelakkan sebarang penipuan ye. Komen di blog x dilayan!!

* After Manja dah sah kan si dia adalah pemenang, Manja akan berikan senarai hadiah yang masih available dan you olls boleh pilih salah satu.

* TETAPI ada bad news sikit. Manja harap korang paham yang penaja hanya menaja barangan TETAPI bukan kos postage. I'M so sorry, pemenang akan menanggung kos postage. pemenang juga boleh menolak kalau beliau x nak tanggung kos postage. So Manja akan berikan kepada pemenang yang lain.


Tempoh untuk menuntut kat manja adalah sehingga 
23/4/2012. 

So ini merupakan senarai pemenang. Tahniah di ucapkan dan terima kasih daun keladi kerana sudi untuk menjayakan MINIGIVEAWAY ini









































P/S: kepada yang tidak menang masih boleh berharap kerana, sesiapa yang tidak tuntut dan refuse hadiah  manja akan pilih pemenang baru :) sabar ye. alert 



MINI GIVEAWAY MANJA DENGAN RASMI NYA TELAH DITUTUP

MINI GIVEAWAY MANJA DENGAN RASMI NYA TELAH DITUTUP


So korang 8.05 p.m jap lagi korang boleh check nama korang sama ade korang adalah pemenang itu !

Ada masalah dengan penaja so hanya 27 hadiah untuk diberikan bukan 30 hadiah sorry dear.

MINI GIVEAWAY BY MANJA( I’m Limited Edition)

jom join mini giveaway. boleh pilih hadiah. tak percaya jom terjah

Start giveaway 12.01 am 21/3/2012 until 8.00 pm 18/4/2012.
Sila tinggalkan link penyertaan anda di komen INI SAHAJA
COPY BANNER di atas dan LINK kan terus ke blog MANJA. 


SILA LIKE  dan  FOLLOW blog SPONSOR (klik nama sponsor AUTOMATIC ke page SPONSOR. Just LIKE. tak perlu ADD. SIMPLE? JOM JOIN. X RUGI) 


* Nak tahu hadiah? Sila 


* "WHY I THINK I'M LIMITED EDITION
(jawab pendek je. nak jawab panjang pun boleh)

* Sila nyatakan 3 pilihan hadiah yang you olls nak:
CONTOH:
1) love necklace Sponsored by NayZa Collection


* Bagi link facebook JUGA untuk Manja inform korang if menang

* ada SPECIAL GIFT untuk you olls yang join sebelum 9/4/2012


p/s: Kejujuran itu penting taw. SIMPLE kan? ape lagi jom join :)


*update.sape yg dh join check nama kat sini http://notamanjaku.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-mini-giveaway-by-manja.html

Saturday, April 14, 2012

Assalamualaikum Cinta

Assalamualaikum Cinta
kalau lah jalan semua tertutup untuk mu carilah Jalan Allah S.W.T
kerana jalan Allah S.W.T itu seluas 7 petala langit, 7 petala bumi 

Waalaikummusalam Rindu 


p/s: Sesiapa yang belum tengok 7 petala Cinta boleh tengok di link ni
private link

Friday, April 13, 2012

Senarai Peserta MINI GIVEAWAY BY MANJA (I'M LIMITED EDITION)

Senarai nama dibawah adalah peserta2 yang join MINI GIVEAWAY MANJA. Sila semak nama Anda!


 Jika nama anda tidak ada kemungkinan


  • Entry anda tidak lengkap.So please lengkapkan entry korang yang mana kurang  pastu bagi tahu manja.
  • If entry anda lengkap dan tak da nama Maybe Manja terlepas pandang. So bagi tahu Manja secara "Komen " di entry nie

















































50.   http://warkahbudakkecik.blogspot.com/2012/03/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html


51. http://ecagiveaway.blogspot.com/2012/03/mini-giveaway-im-limited-edition.html

52.http://thingsidohere.blogspot.com/2012/03/mini-giveaay-by-manja-im-limited.html

53.http://ainkamals.blogspot.com/2012/03/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

54.http://kata-kata-kiki.blogspot.com/2012/03/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

55. http://iemagurlz.blogspot.com/2012/03/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

56.http://citerkumrsfaz.blogspot.com/2012/03/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

57.http://nyteamlife.blogspot.com/2012/03/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

58. http://pinknlavender.blogspot.com/2012/03/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

59. http://maonlinediary.blogspot.com/2012/03/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

60http://duanmizastory.blogspot.com/2012/03/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

61. http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/03/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

62. http://hairyedaherman.blogspot.com/2012/03/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

63.http://noyanono.blogspot.com/2012/03/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

64.http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/03/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

65.http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2012/03/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

66.http://cheesetiramitsu.blogspot.com/2012/03/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

67.http://bertuahx.blogspot.com/2012/03/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

68.http://zarithsofeaharun.blogspot.com/2012/03/im-limited-edition-kenapa-saya-rasa.html

69.http://alfadhilah.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

70. http://ina-nana99.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja.html

71. http://budak-manja-nss.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

72.http://kechikblurbs.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

73. http://kutukontest.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

74.http://secretkpopblog.blogspot.com/2012/04/why-i-think-im-limited-edition-because.html

75.http://meetmissdream.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

76.http://myownstorydolly.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

77. http://nathirah.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

78.http://nellynnayuhlife.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

79. http://pinkcolour82.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

80. http://lieyna-story.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

81. http://thelegendofmerepek.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

82. http://thinkaboutitproperly.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

83.http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

84. http://lovelysyierasalleh.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html
85. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html
86. http://ceritachentakita.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

87. http://itsmetira.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

88. http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

89. http://cikharty88.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html
90. http://missafy.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

91. http://chikimaruko.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html
92. http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

93. http://cpluckiest.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

94. http://sukaa2.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

95. http://rawkkstylo.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

96. http://eikanurviolet.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

97. http://nanatwinkleaway.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html

98. http://zuepunyabelog.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html


99. http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html


100. http://iniblogjannah.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html


101. http://lovely-sweet-apple.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html


102. http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html


103. http://tiqachan.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html


105.http://azzalifestory.blogspot.com/2012/04/hai2x.html


106. http://rochellesecret.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html


107. http://secondbmm.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html


108. http://sitinurshamimie.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html


109. http://nelcgl.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html


110. http://strongheartedgirl.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-manja-im-limited.html


111.http://nurainin-sofia.blogspot.com/2012/04/gadis-kecil-bercerita.html

112. http://storyyoffuss.blogspot.com/search?updated-max=2012-04-18T21:57:00%2B08:00