Saturday, March 31, 2012

Sesi tajaan bersama: Achi's Homemade

Sesi tajaan kita kali ini bersama





 Special about  Achi's Handmade shop is everything is originally handmade, and you 

can order your own 


design for cards, notebooks, wedding guest books.

Price start from RM2 . yes only RM2 DEAR.

"Seni itu indah"



achi's notebook only RM3 
A small, square 50 pages 70gsm notebook, meticulously designed with a personal touch.


Cantik dan murah hanya RM3





notebook pilihan Manja 










kad ucapan yang unik khas untuk yaNg teristimewa. You olls boleh buat design sendiri and let's  Achi's Handmade realisaSIkan impaian anda RM13




kad yang unik kan? buakn senang nak jumpa di kedai2 biasa.
special created by  Achi's Handmade





tomei nya awan tu 





just for u 



"my bf is pilot"

salah satu kad yang di tempah oleh pelanggan  Achi's Handmade

 Special request design is made once only since they are specially designed for 

customer's loved ones. That mean that hanya you olls sahaja yang dapat kad macam 

tu. if ade orang lain nk design you olls adalah tak di benarkan? very limited edition

 right?


p/s:Achi's Handmade akan menaja 3 x handmade notebook

So korang if nak secara percuma apa lagi jom join MINI GIVEAWAY BY MANJA

di




Sesi tajaan bersama: Fluffy Bunny Haus


Hye semua. Kali nie sesi tajaan kita bersama 





  Fluffy Bunny Haus offers cute c0llecti0ns of access0ries and items

 ranging fr0m earrings, bracelets, spectacles, cl0things t0 c0mics and n0vels, 

with very aff0rdable prices f0r everyone!!!" 

Tuan kedai  sangat comel n tq for sponsor givaway manja


ada a few prlove CD untuk you olls yang minat kumpul cd. Original CD K. price 
RM9*






prelove komik pun ada. good condotion Rm5 each di







english novel pun ade. sesuai untuk di baca pada masa lapang :)



Manja ade kolek si novel EGOIS. best


stock baru akan masuk pada bila2 masa jangan lepas peluang anda untuk membeli di







p/s: jangan lepas peluang utnuk membeli belah di   Fluffy Bunny Haus 

 ada 4 x bracelet yang di taja oleh   Fluffy Bunny Haus  untuk di menangi!

Sesi tajaan bersama:Heart Inspiration (boutique)

Hye again dear, Salah satu penaja Manja membuat S.A.L.E. UP TO 70%!!!

penaja tersebut adalah 


Price di kedai meraka start from RM5 TO RM70.. you olls yang  bergelar  Student mesti terjah meraka di
ini kerana baranagn yang meraka jual sesuai untuk you olls dan murah plak tu. 
Dia orang buat sale taw!


picture di bawah ni adalah sebahagian daripada barangan yang di beri discount up to 70%!!!

RM2O
NORMAL PRICE : RM38




Vintage dress yang rare di



Still available! MURAH kan? cepat grab before terlambat dear




Heart Inspiration (boutique)


the sexy jumpsuit boleh request pattern n warna di
Heart Inspiration (boutique)





keluar bersama teman pasti mendapat perhatian. feweet





untuk necklace  DI Heart Inspiration (boutique) 

 tengah buat promotion 2 pc RM2O






Manja love three layer necklace ohsemm!!!


rantai pilihan Manja



dari hari tu Manja minat gileee dengan Eiffel Tower necklace...




p/s: ingin memenagi hadiah dari Heart Inspiration (boutique)
1 x necklace free?
come and join my Mini giveaway at 

Sesi tajaan bersama : LoveBag LoveBag Private Closet

Selamat berhujung minggu semua. Hari ni sesi tajaan kita bersama






Dress and outfit yang di jual oleh LoveBag LoveBag Private Closet  sangat unik dan jarang di dapati di Malaysia . x percaya? jom terjah di 


picture kat bawah nie sebahagian daripada koleksi di 
 Warna dress yang di jual pun warna lembut. Ini akan membuatkan si gadis nampak 
lebih feminin dan ayu..

Dress ala2 vintage macam gadis mat salleh 

If you olls keluar jalan2 mesti menjadi perhatian. Hot TAW

price Manja rasa berbaloi untuk you olls beli kerana  80%  harga bawah RM50..
you olls juga boleh terjah blog meraka di 






LoveBagLoveBag's Private Closet provides stylish, trendy yet affordable 

apparels to fashionable people like you!!

 They  mainly focus on fasionable dresses at affordable price. All items are 

hand-picked and imported by them





 RM38


















Pergi dinner mesti menjadi perhatian taw






dress pilihan Manja simple but stylo 




RM45.





Dress ala2 innocent princess




p/s: if you olls nAk menang voucher tajaan   LoveBag LoveBag Private Closet  bernilai RM30 ape lagi jom join