Thursday, November 10, 2011

HELP me untuk hilangkan kesan SUN BURN :'(



OMG muka Manja dah BURN... ni mesti kes berjemur di KUALA PERLIS kutip sampah (kerja amal huhu. ada markah untuk subject).

 Ni kes rela dan ikhlas(huhu).


Walaupun Manja tak buat kerja hehe (sebab bajet ketua yer + demam mengada2) so Manja menjadi photographer tak bertauliah bagi pihak classmate. So hanya beberape picture je ada gambar Manja. (Ini tidak adil)

 Berbalik kepada niat asal. Manja nak bertanya korang ada ke tak petua untuk hilang kan kesan Burn kat muka? Jangan suruh Manja guna CLOROX dah le. Karang putih macam Angelina Jolie lak yer.

Thursday, November 3, 2011

11/11/11

:) tarikh yang bakal bermakna untuk aku.

tarikh bahagia? tarikh bertunang?
u wait and see