Wednesday, June 15, 2011

si pembuat waffer

sejak beberape menjak ni, otak aku macam slow + blurr.

even aku tahu buat benda tu, tapi otak aku x dapat nak terima arahan tu.

adakah aku perlukan vitamin? or pembedahan tukar otak?

hari tu aku dah tumpahkan separuh adunan tepung nasib baik bos x de huhu. selamat


dan lagi sekali aku menyandang tittle

"GADIS PEMBUAT WAFFER"

tapi bukan bos yg sama dan juga bukan tempat yg sama :)



p/s: aku belum bersedia untuk berubah. berubah dari segi ape?
bila aku bersedia aku akan beritahu, dan bila aku dah bersedia, blog ni juga akan diupdate seperti selalu. give me time until the end of this month... dan aku harap aku tahu apa aku nk buat untuk capai impian aku? impian? tak pernah seorang pun tahu apa impian aku...

but tahniah for ain ( my besties) die dh memulakan langkah untuk berubah untuk masa depan dia

Saturday, June 4, 2011

:: berehat untuk masa yang agak lama ::

Assalamualikum semua.

Manja akan berehat dari blogging mulai sekarang untuk jangka masa yang agak lama.
sebenarnye memang Manja dah agak lama berehat.

why?
Manja juga x de jawapan untuk soalan Manja

if this person "MR BEAR" READ THIS ENTRY

i just want to say, thank 4 be my frenz for 1 year almost 1 year. and now u said , it over right?.

u said, " i have someone special to take care".


i wish that both of u will be happy.
and i hope awk sihat sentiasa k.
awk, saya harap kita tak jumpa lagi.