Sunday, May 29, 2011

Jom join blog List Manja



Bila tengok blog orang lain dengan blog sendiri, Manja rasa banyak kekurangan, tapi yang paling ketara sekali mestila blog Manja x de blog list hehe, nak buat tapi macam mana nak buat nie? Confuse betul

Kalu nak join bloglist Manja, korang perlu tinggalkan komen di entry nie, senang bukan?



Tarikh tutup 29.5.2011


Manja Dalam prosess naik taraf blog :P

Friday, May 20, 2011

ciri - ciri lelaki yang Manja suka

Lama Manja x update blog, dah bersawang pun huhu.. so di sebabkan Manja x update blog hari nie kita cakap tentang peribadi cikit hehe. i love black colour. Kebanyakkan baju Manja warna black. Kita x kan cakap pasal Manja hehe tapi Manja Nak bercerita jenis lelaki yang Manja buat manja tertarik



  • I like lelaki yang pakai T shirt putih tanpa corak, seksi beb. Simple tapi mengancam, serious menarik mata Manja untuk pandang 10 kali. Until now, i still remember 3 person that pakai baju T shirt putih dan buat Mata Manja pandang 10 kali. Sape mereka? 2 of them dah ade gf ok. Yang sorang lagi x tau nak cakap ape sebab dia je yang tahu kenape die x cple lagi.

  • I like lelaki yang alert. Alert? Macam mana tu? Ada 1 situasi tu di Mana kita orang kena panjat batu nak naik untuk cari tempat duduk, batu macam tinggi sikit, kalu Manja nak panjat Manja kena pegang something sebab x de tempat pemegang pun. And this guy hulurkan tangan die untuk Manja pegang tanpa Manja minta bantuan, kat sini show yang die alert that manja perlukan bantuan. And GF that guys sangat bertuah dapat die J

  • I like lelaki yang uruskan semua perkara waktu keluar contoh, pesan makanan, beli tiket wayang. I like kalu lelaki yang buat.

  • I LIKE lelaki yang berpura2. Pura2 kat sini mean kalu dah keluar dengan seorang perempuan, please 100% beri perhatian kepada die, bukan bila nampak gadis lebih cantik pandang sampai tak nak lepas, so, kalu nampak perempuan cantik just pura2 tak nampak boleh x? Sesetengah gadis x beberape suka situsi ni. Manja juga merupakn dalam golongan ni huhu. Dalam situsi ni saja perlu berpura2 okeh :P

Wednesday, May 11, 2011

Bagus sangat ke VCO tu???


Assalamualaikum kawan2 blogger, yang baru datang blog Manja jangan segan2 clik iklan Manja. Jangan lupa join bloglist Manja okeh.. sayang korang J. Amboi sejak akhir -akhir nie, Manja gi blogwalking sana, gi blogwalking sini blogger asyik sebut VCO, VCO, dan VCO .

Bagus sangat ke product tu??? Apa VCO tu? Cer citer sikit.

Monday, May 9, 2011

Part time job berbaloi atau tidak?

For magic song please click : ***

PASSWORD : love


Selamat malam semua, first sekali, sila la join bloglist Manja okeh. Part time job?Sesuai untuk siapa?


Pendapat Manja, part time job sesuai kepada lepasan SPM yang menunggu keputusan untuk sambung study dan kepada student yang sedang cuti SEM.


Part time job seperti keje di butik, kios makanan, KFC, MCD, PIZZA HUT, WHITE HOUSE , CAR WASH tapi jangan jadi PART TIME WIFE sudah, buat naya ja k huhu.


Yang menjadi masalah sekarang nie, berbaloi ke gaji RM2.50 KE BAWAH per hourpada zaman moden ni? Dah la, start pukul 12 tengah malam nie, gula dah naik RM0.20tau.


Kalau keje yang relax x pe la, tapi kalu jenis keje yang berat, macam mana tu? Cer cite? Kalu keadaan ni jadi kepada korang, korang nak keje atau x? Kalu x ambik keje nie,korang x de duit poket pula nak shopping hehe


Huhu. Help me dengan pendapat korang

Sunday, May 1, 2011

kumpulan 2PM dan SNSD menetap di Malaysia



Assalamualaikum lama kita x bertemu di alam maya. Manja baru saja habis final exam for diploma. To all my frenz, roomate, classmate n jiran kat hostel, i will miss u <<< serious i x tipu J



So, banyak perkara yang Manja nak sangat2 buat sementara cuti sem selama 4 bulan ni, tapi tapi tapi, perkara pertama Manja nak ialah update entry kat blog Manja yang dah bersarang ni



Kumpulan 2PM dan SNSD menetap di Malaysia??