Saturday, February 26, 2011

ll Lelaki VS mayonis ll



vs



Ni bukan entry 18sx tau, hanya sebuah teka teki

Q: Ape persamaan lelaki dengan mayonis?

Reward: Sape dpt jawab Manja buat entry pasal blog dia hehe .(terhad untuk 5 orang yg pertama saje)

Tarikh: Sah sampai 1.3.2011 (5 ptg) hehe ( dah tutup yer)


p/s: Jgn lupa singgah link nie >>>> http://notamanjaku.blogspot.com/2011/02/ll-saye-mencari-kamu-yang-baca-nie-ll.html


Monday, February 21, 2011

Give Away dari Magrib!

ll Gua x gedik tapi nama gua yang MANJAll

Yoo Assalamualaikum.

Hari nie gua nk cerita banyak tentang diri gua.

Gua bukan GADIS GEDIK SEH!

Kalu gua gedik, kat blog gua banyak

Saturday, February 19, 2011

ll Kawan ku Musuh ku ll

Pelbagai ragam manusia yang boleh kita lihat di sekeliling kita. Manusia yang mungkin Manja x akan lupa sampai ke hayat hidup Manja.

1) Manusia bertopengkan ular, manusia ini paling sangat berbisa, dah la macam ular, pandai berlakon pula tu sebagai innocent. Dia akan patuk kita kalu kita tidak berjaga2. Manja sudah banyak kali kena patuk. Kalu berlakon boleh dinobatkan artis terbaik setaraf antarabangsa. Tido malam pun x lena sebab tidak mudah untuk kesan manusia bertopengkan ular, kadang2 kita tidak sedar, kita sudah kena patuk. Sangat bahaya mengalahkan racun tikus.


hh

Friday, February 18, 2011

ll Kerana Duitku Begitu Berharga ll


Yeah, what’s up yoo

Salam semua budak2 Manja sekalian alam.

2 ke 3 hari blog ini tidak berupdate yoo. Diriku sibuk dengan test dan juga “Project ice cream” yoo.

Jangan tanya Project ini nak buat ape yoo sebab memeningkan kepala Manja yoo, ( hari nie gua rock de)

Hari ini, Manja hendak share pendapat Manja tentang

Tuesday, February 15, 2011

100 Blogger diperlukan

hye budak2 manja semua.
Manja jalan2 pastu manja jumpe ini blog. Tuan die ade buat "Blogwalking Widget"
sape yg nak join, pi la kat blog dia ok... and Manja rasa Manja nak join la

Sunday, February 13, 2011

Saturday, February 12, 2011

ll Virgin ll


nie ORGANIC VIRGIN OIL/ MINYAK KELAPA DARA
Manja nk share dengan korang kebaikan product nie,

Friday, February 11, 2011

ll Dihargai ll

what up, what down , and left.
TODAY Manja x de kelas hehe, and for the Next week until hujung sem, Manja x de kelas hari khamis and jumaat hehe. 3 hari je kuliah.. bahagia gila..


STOP!
kita buat soal selidik cikit yer budak2 manja sekalian...



Manja nk tanya "KORANG PERNAH

Thursday, February 10, 2011

ll Tanda anda di tolak, darab n bahagi ll



Sana sini tentang tanda2 jatuh cinta la, jatuh longkang la, jatuh tangga and jatuh basikal.
so skrang kita try tENGOk tanda2 anda di TOLAK, DARAB N BAHAGI..




(credit, google)

info lapuk but ...

benda nie rasanyer korang dah lama tahu kut but Manja still nk kongsi dgn korang ok. Khas utk golongan2 ADAM. korang ade adik gurl, akak, mak or gf or wife sekali pun korong mungkin x tahu atau buat2 x tahu tentang benda nie...




PERKARA PEREMPUAN TAK SEMPAT BAGITAHU LELAKI

Wednesday, February 9, 2011

Azam tahun baru??

Dah bulan dua dah? Ish2 cepatnyer masa berlalu, Azam tahun baru untuk 2011 yg konon nk buat itu, nk yg ini lah, korang dah lupe atau buat2 lupe? Kali ini Manja nk citer pasal azam. Bukan manusia yg bernama AZAM, karang tersedak plak budak AZAM TU hehe

Monday, February 7, 2011

Apa jantina laptop saye???

Manja blogwalking tiba2 manja dpt satu entry nie dari cik tom
(credit cik tom )


1) Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad:

Sunday, February 6, 2011

1st GiveAway by Nikisa Izas



this is the 1 time Manja join mana2 contest atau give away.





Assalamualaikum dan salam sejahtera semua, Asyik bermurah hati nak buat giveaway ni..Sesiapa yang sudi nak mencuba dipersilakan..Ini adalah kali pertama Asyik Maiburogu buat giveaway..Ini adalah bersempena dgn 1st Anniversary Asyik Maiburogu..Dan untuk menghargai followers Asyik Maiburogu, Asyik dengan berbesar hati nak memberikan sesuatu kepada followers yang bertuah yang sudi nak join Giveaway ni..

Syarat-syaratnya:

1) Jadi followers Asyik Maiburogu (supaya mudah untuk update yang terbaru)
2) Letakkan Banner Giveaway di side bar blog anda dan Link kan banner with this blog..
3) Lengkapkan slogan : Saya suka blog Asyik Maiburogu kerana.(tidak lebih dari 30 patah perkataan)
4) Make a very nice entry untuk Giveaway ini..
5) Leave your comment and link here..
6) Tag 5 orang rerakan blog anda..





Saya suka blog Asyik Maiburugu kerana dekat gambar header, tuan die pakai selendang sama dengan gambar header Manja. Manja suka kartoon artwork 111. comel dan menghiburkan hati MAnja. Buat manja senyum je



(aci, ape yang hang merepek nie? ayo2)







MAnja tag


semua la flower manja huhu





p/s: huhu, 1 time masuk, enjoy2 je + alasan yg merepek nie hehe, jgn marah ye akak Asyik

ll virus N1H1 ll

adakah blog anda di jangkiti virus N1H1?
(aci, blog mana ade sakit?)

ll balik Thailand ll

(credit google)


hari nie Manja balik ke Thailand (aci, lu ade passport ke)

Thursday, February 3, 2011

ll Tip hilangkan hidung anda ll

opssss bukan hilangkan hidung k, tapi HILANGKAN

ll still new in dunia blogger ll

Hye budak2 manja

opss dah pukul 12 pagi lebih nie

Manja x mengantuk lagi, selalunyer

Wednesday, February 2, 2011

Manja dgn wajah baru

salam semua,

kali nie Manja muncul dgn wajah baru dan juga info2 yg menarik

buat masa nie blog Manja dlm proses RENOVATION

mcm ular tukar kulit gitu

tinggalkan jejak nanti Manja terjah blog korang yer budak2 Manja semua