Part time job berbaloi atau tidak?

9:56 PM

For magic song please click : ***

PASSWORD : love


Selamat malam semua, first sekali, sila la join bloglist Manja okeh. Part time job?Sesuai untuk siapa?


Pendapat Manja, part time job sesuai kepada lepasan SPM yang menunggu keputusan untuk sambung study dan kepada student yang sedang cuti SEM.


Part time job seperti keje di butik, kios makanan, KFC, MCD, PIZZA HUT, WHITE HOUSE , CAR WASH tapi jangan jadi PART TIME WIFE sudah, buat naya ja k huhu.


Yang menjadi masalah sekarang nie, berbaloi ke gaji RM2.50 KE BAWAH per hourpada zaman moden ni? Dah la, start pukul 12 tengah malam nie, gula dah naik RM0.20tau.


Kalau keje yang relax x pe la, tapi kalu jenis keje yang berat, macam mana tu? Cer cite? Kalu keadaan ni jadi kepada korang, korang nak keje atau x? Kalu x ambik keje nie,korang x de duit poket pula nak shopping hehe


Huhu. Help me dengan pendapat korang

You Might Also Like

6 comments

  1. BERBALOI IKUT GAJI LA JGK.KALO STAKAT RM2.50 PER HOUR EVEN KERJA RELAX PON MCM MEMBAZIR MASA JGK.MAKSUD SY,4JAM DPT RM10 COMPARE TO 4JAM DPT RM20,MANA MAU??EVEN RELAX PON KITA STILL KERJA 4JAM JGK
    (errr,maaf kalo x paham..huhuhu)

    ReplyDelete
  2. berbaloi..lg pon...lpsn spm ok laa kan...tp ase nyer xde tmpt da bg rm2.50 untok sejam..plg rm 3 keatas..ok laa kalo nk crik duit poker..thanx 4 ur testi..nt jgn lupe llike sha's catalyst

    ReplyDelete
  3. law 2.5.. bek carik keje len...
    banyak keje dah skunk.. so cube la cari yang lebey bek..
    law 3 oke la gax... ekowd skunk 2.5 terlalu rendaah .. huhu

    ReplyDelete
  4. kejelah..dpt duit,dpt penglaman..

    ReplyDelete
  5. syera rase ok laaa..pe hal pon tnye dr sndr..terdesak sgt ke?? kalu x...cr tmpat laen laa :)

    ReplyDelete
  6. x pena dengar la pulak keje sejam 2.50. . hmm

    ReplyDelete