Wednesday, April 13, 2011

Universiti Blogger Malaysia


Universiti Blogger Malaysia

Pihak universiti mengadakan Minggu Orientasi sebagai minggu sesi perkenalan antara siswa dan siswi. Dan kemasukan masih terbuka kepada anda di luar sana


Nama anda dan nama blog anda.


My name is Manja. So kamu boleh panggil saya MISS M @ MANJA. Nama blog saya adalah “Saya bukan budak Manja” ini adalah kerana nama saya tidak ada kaitan antara pengsan atau koma dengan perangai yang MANJA.


SEKIAN TUNGGU SAYA JAWAB SOALAN KE DUA. Sat2 lupa nak cerita saya suka orang panggil saya dengan nama MANJA sebab saya harap satu HARI NANTI saya akan menjadi seorang budak yang MANJA untuk orang2 yang berkenaan sahaja. Ini adalah kerana setiap percakapan adalah doa J


next question

Sejak bila mula berblog?



Manja tidak beberape ingat, tapi saya tetap nak jawab sekitar tahun 2010. MaNja x beberape serious berblog kerana saya x paham la kenape orang berblog. Setelah saya lama bertafakur di tujuh lautan akhirnya saya faham kehendak saya berblogging.


Sekarang saya berblogging adalah untuk mencari sahabat yang boleh memberi dan mendengarpendapat saya, saya teringin mempunyai kawan yang ramai sebab di dalam dunia realiti saya x ada banyak kawan.



Apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini.


Saya x faham apa itu darsawarsa. Tapi saya jawab juga harap2 prof bagi markah kesian kat Manja. Sekarang sudah ramai yang berblogging, ramai blogger. Sorry to say that saya x beberapa suka blogger yang x beberapa mesra alam, sebab dah famous. Ade yang suka orang komen blog dia ja, pastu tak nak singgah blog orang lain. Ada juga yang terlebih mesra alampun ada. Jenis ini saya sangat suka J.



Pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya)pertama ini.


Saya sangat teruja sebab di IPTM tidak terhad kepada had umur, nenek2 yang ada blog pun boleh masuk apatah lagi yang umur 5 tahun. Asalkan pandai IT.


SAYA HARAP SAYA DAPAT Dean list untuk setiap sem di IPTM. saya suka sangat sebab yuran IPTM SANGAT murah, x payah bayar free je. Yang nie saya suka sebab benda free.. hehe. Manja harap IPTM MENAWARKAN BEBERAPE KHUSUS SUPAYA kita student2 mengenali classmate masing2..



Tarikh Tutup bagi penyertaan ini : 15 April 2011 |12.00 Tgh Mlm (jumaat)


Secara ringkas, kawan2 jom kita masuk IPTM, boleh tambah kenalan kalu nak tahu lebih mendalam cepat klik cini

Universiti Blogger Malaysia


Cepat daftar dan boleh orentasi bersama Manja :0

25 comments:

  1. hyee...salam berkenalan ea..hehe..dari UBM..huhu..
    =)

    follow u,,u follow lala jugak taw..huu

    ReplyDelete
  2. hye2..salam berkenalan ea..huh.dri UBM..huhu
    n follow u..follow lala jugak taw..

    ReplyDelete
  3. u nie anak bungsu ke??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. datang kenal member UBM... hehehe

    ReplyDelete
  5. wah, awk mesti boleh jadi pelajar cemerlang kt universiti nie.. hehe

    ReplyDelete
  6. fuyooooooooooo :)
    nak join ubm nie leh tak ? ngee :)
    masih baru kot.

    ReplyDelete
  7. hahaha.lawak la :D
    blog cantik.n entry menarik. :)

    ReplyDelete
  8. haha.. UBM? ramai gak blogger yg dah join.. hurm.. macam menarik gak ni.. ;D

    ReplyDelete
  9. yeahh... kita satu U. kita tunggu assignment kedua, yea...

    ReplyDelete
  10. wah..anak sulung yang manja..hehehehe..

    Regards,
    -Strider

    ReplyDelete
  11. hello there! hehe.thanx jenguk blog sy. alam berkenalan:D saya dh follow blog awk:)
    btw, come join my segmen:D

    ReplyDelete
  12. saya jugak pelajar UBM..selamat berkenalan.. :D

    ReplyDelete
  13. Melawat classmate! :)

    Termengandung anak siapa?

    http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/termengandung-anak-alien-or-bunian-kot.html

    ReplyDelete
  14. wah.. dah ada universiti khas utk blogger?hehe.:)

    ReplyDelete
  15. HAI MANJA..
    THNX SUDI VISIT MY BLOG YG COMOT TU..

    JOM PEGI KELAS SESAMA :)
    BTW,I FOLLOWED U ALREADY :)

    ReplyDelete
  16. aq tag kaw~
    silalah join jika rasa anda comel~

    http://tokidokidikaki.blogspot.com/2011/04/comelnye-kita-waktu-kecil.html

    ReplyDelete